Ansökan till Arcadas svenska utbildningar pågår 15–30 mars 2023

Publicerad: 14.03.2023 / Utbildning

Onsdagen den 15 mars inleds ansökan till Arcadas svenskspråkiga examensutbildningar på såväl bachelor- som masternivå. Ansökan pågår under två veckor fram till den 30 mars klockan 15.

Arcada erbjuder 15 bachelorutbildningar (yrkeshögskoleutbildningar) och en masterutbildning (högre yrkeshögskoleutbildning) på svenska. Studierna inleds hösten 2023 och ansökan till de svenskspråkiga utbildningarna sker genom den gemensamma ansökan på Studieinfo Extern länk.

Ifall du har frågor om ansökan, behörighetskrav eller antagning vänligen besök sidan Gemensamma ansökan eller kontakta Arcadas antagningsservice per epost. Antagningsservice och våra studentambassadörer, som gärna delar med sig av sina studieerfarenheter, nås även i chattverktyget Unibuddy.

Bachelorutbildningar (YH-examen) på svenska

Notera att för inriktningarna inom Film och media ingår det en förhandsuppgift, som behöver lämnas in senast 6.4.2023 kl. 15.00. För utbildningen Kulturproducent ingår en onlinekurs som en del av ansökningsprocessen. Läs mer om antagningen och urvalsprov.