Haku Arcadan ruotsinkielisiin AMK- ja YAMK-ohjelmiin on käynnissä 15–30 maaliskuuta 2023

Julkaistu: 14.03.2023 / Koulutus

Keskiviikkona 15. maaliskuuta haku Arcadan ruotsinkielisiin AMK- ja YAMK koulutusohjelmiin avautuu. Hakuaika kestää kaksi viikkoa, 30. maaliskuuta klo 15.00 asti.

Arcada tarjoaa ruotsiksi 15 AMK-koulutusohjelmaa, sekä 1 YAMK-koulutusohjelman. Opinnot alkavat syksyllä 2023, ja haku ruotsinkielisiin ohjelmiin tapahtuu Opintopolun kautta Ulkoinen linkki.

Jos sinulla on kysyttävää hakemisesta, pääsyvaatimuksista tai sisäänpääsystä, käy sivulla Gemensamma ansökan (ruotsiksi) tai ota yhteyttä Arcadan hakijapalveluun sähköpostitse. Hakijapalvelut ja opiskelijalähettiläät, jotka kertovat mielellään opiskelukokemuksistaan, ovat tavoitettavissa myös Unibuddy-alustan kautta.

Kyky auttaa ei katso ikää

Hätätilanteen tunnistaminen, avun kutsuminen ja elvytyksen aloittaminen voi olla ero elämän ja kuoleman välillä. Ammattikorkeakoulu Arcada osallistuu Kids Save Lives -hankkeeseen, jossa opetetaan lapsia puuttumaan hätätilanteisiin.

Kategoria: Koulutus

Arcada tukee huippu-urheilijoita matkalla kohti tutkintoa

Arcadan yhteistyö urheiluakatemia Urhean kanssa tukee niitä, joilla on toinen jalka huippu-urheilussa ja toinen opiskelumaailmassa. Opiskelijoille on arvokasta, että he voivat saada tutkinnon samalla kun tavoittelevat mitaleja.

Kategoria: Koulutus