Haku Arcadan ruotsinkielisiin koulutuksiin on alkanut!

Haku Arcadan ruotsinkielisiin koulutuksiin on alkanut!

Julkaistu: 18.03.2020 / Uutiset

Ammattikorkeakoulujen kevään toinen hakuaika alkaa keskiviikkona 18.3.2020. Arcadalla on hakukohteita tänä keväänä yhteensä 15 (bachelor) + 2 (master):

Liiketoiminta & analytiikka Liiketalous Informaatiotekniikka

Kulttuuri & media Elokuva ja media: Valokuvaus ja leikkaaminen Elokuva ja media: Äänityöskentely Elokuva ja media: Käsikirjoittaminen ja ohjaus Elokuva ja media: Verkkomedia Elokuva ja media: Tuottajuus Kulttuurituottaja

Energia- & materiaaliteknologia Energia- ja ympäristötekniikka Prosessi- ja materiaalitekniikka

Terveys & hyvinvointi Toimintaterapeutti Fysioterapeutti Liikunnanohjaaja Sosionomi

Hoitoala Ensihoitaja Kätilö Sairaanhoitaja Terveydenhoitaja

Master Sosiaaliala Terveyden edistäminen

Koulutukset alkavat syksyllä 2020 ja ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haetaan korkeakoulujen yhteisessä valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi Ulkoinen linkki. Hakuaika on 18.3-1.4 klo. 15.00.

Arcadan hakijapalvelu auttaa kysymyksissä jotka koskevat hakuprosessia ja pääsykokeita sähköpostitse Sähköposti: antagningsservice@arcada.fi tai puhelimitse 0294 282 699.

Voiko liikunnalla edistää ajattelutaitoja?

Voiko liikunnalla edistää ajattelutaitoja?

Fyysisen aktiivisuuden terveyttä edistävät vaikutukset ovat laajalti tunnetut: se ylläpitää ja kohentaa fyysistä kuntoa, lihasvoimaa ja toimintakykyä, pienentää sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien, diabeteksen ja syöpäsairauksien riskiä sekä auttaa painonhallinnassa ja ylläpitää vastustusk

Kategoria: Blogi

Alaselän akuutin ja kroonisen kivun hoitaminen fysioterapiassa

Alaselän akuutin ja kroonisen kivun hoitaminen fysioterapiassa

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien vuosittaiset kokonaiskustannukset on arvioitu olevan Suomelle 3-4 miljardia euroa, kun huomioidaan sekä suorat että epäsuorat kustannukset. Vuonna 2019 korvattiin sairauspäivärahoja noin 255 miljoonan euron edestä.

Kategoria: Blogi

Kaksi kieltä, kaksinkertaiset mahdollisuudet

Student Martin Nyholm står framför Arcada.

Sairaanhoitaja, jolla on pätevyys tehdä töitä sekä ruotsiksi että suomeksi, mutta myös tuplasti etuja jo itse opintojen aikana. Kaksikielinen sairaanhoitajakoulutus toteutetaan ammattikorkeakoulu Arcadan ja Diakin yhteistyönä ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua molempien korkeakoulujen koko tarjontaan.

Kategoria: Koulutus