Skip to main content

AMK-tutkinto

Liiketalous

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Taso

Bachelor

Kesto

3,5 vuotta

Laajuus

210 ECTS

Kieliprofiili

Ruotsi ja englanti

Liiketalouden opetuskieli on ruotsi. Koulutukseen sisältyy myös kieliopintoja, ja osa kursseista pidetään englanniksi.

Jos haluat opiskella liiketaloutta ja johtamista kansainvälisessä ympäristössä ja hankkia samalla osaamista ja kokemusta, jotka valmistavat sinua kansainväliselle uralle, nämä opinnot sopivat sinulle.

Liiketalouden koulutusohjelma kouluttaa tämän päivän elinkeinoelämän tarpeisiin kansallisesti ja kansainvälisesti suuntautuneita innovatiivisia ihmisiä, joilla on korkeatasoista ja käytännönläheistä ammattiosaamista. Koulutusohjelmasta valmistuneilla on laajat perustiedot liiketalouden eri osa-alueista, valmiudet soveltaa liiketaloudellisen kehittämisen metodiikkaa ja tietojenkäsittelyä sekä syvälliset tiedot omasta erityisalueestaan. Opiskelijoilla on neljä suuntautumisvaihtoehtoa: markkinointi, logistiikka, Financial Management ja matkailu, jotka tarjoavat kyseisen alan kärkiosaamista. Tarjolla on monipuolinen valikoima valinnaisia opintokokonaisuuksia, joten opinnot voi räätälöidä omien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Opettajillamme on monipuolinen ja kansainvälinen tausta, ja vierailevina luennoitsijoina on kumppaniyliopistojen ja liiketalouden oppilaitosten edustajia. Näin voimme tarjota opiskelijoille uusimmat tiedot ja laadukkaimman opetuksen. Opiskelijat pääsevät harjoittelemaan käytännön työtä suomalaisissa tai ulkomailla toimivissa yrityksissä useaksi kuukaudeksi.

Löydät lisää tietoa tästä koulutusohjelmasta ruotsinkielisiltä sivuilta.