Opiskele Arcadassa

Riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa uraasi vai jo työelämässä, Arcada tarjoaa tutkintoja ja yksittäisiä kursseja, jotka antavat parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuutta varten.

Opiskele Arcadassa

Tutkimus

Arcada tarjoaa innovatiivisen ympäristön, jossa tutkittu tieto on keskiössä. Haemme ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja haluamme olla luomassa edellytyksiä hyvälle ja kestävälle elämälle.

Tutkimus

Yhteistyö ja palvelut

Tarvitsetko uusia ideoita tai kumppania ideasi tai yrityksesi kehittämiseen? Haluatko työskennellä tulevaisuuden ammattilaisten kanssa? Yhteistyö ja laaja palveluvalikoima ovat ilmeinen osa toimintaamme.

Yhteistyö ja palvelut

Rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa pohjoistmaiselta pohjalta globaalisti merkittäviä ratkaisuja.

Arcada - monitieteellinen ammattikorkeakoulu Suomessa.

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhtesikunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppmininen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, terveydenhuollon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.

Luomme älykkäitä ratkaisuja dynaamisen työelämän ja rikkaan ruotsinkielisen kulttuurin hyväksi

Tietoa Arcadasta

Fönster på Arcada

Arcadassa on 2 700 opiskelijaa ja noin 170 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia yhteiskunnan tarpeisiin.

Kestävyys ja vastuullisuus

Webbild 35

Kestävyys ja yhteiskuntavastuu läpäisevät kaiken Arcadalla, koulutusohjelmista ja tutkimuksesta toimintaamme kampuksella. Arcadassa katsomme kestävyyttä laajasta näkökulmasta - taloudellinen, kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys ovat ratkaisevia.

Kumppanuudet

Glad man

Haemme jatkuvasti uusia kumppanuuksia ja yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyömahdollisuuksia löytyy niin tutkimuksen kuin koulutuksen saralla.

Arcadan kampus avataan taas elokuussa

Man med skägg kliar sig på hakan

Syksyllä 2021 Arcadan toiminta siirtyy takaisin kampukselle. Tavoitteena on palata mahdollisimman tavalliseen arkeen pandemiatilanteen sen salliessa. 

Uutiset