Opiskele Arcadassa

Riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa uraasi vai jo työelämässä, Arcada tarjoaa tutkintoja ja yksittäisiä kursseja, jotka antavat parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuutta varten.

Yhteistyö ja palvelut

Tarvitsetko uusia ideoita tai kumppania ideasi tai yrityksesi kehittämiseen? Haluatko työskennellä tulevaisuuden ammattilaisten kanssa? Yhteistyö ja laaja palveluvalikoima ovat ilmeinen osa toimintaamme.

Ammattikorkeakoulu Arcada

Rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa pohjoismaiselta pohjalta globaalisti merkittäviä ratkaisuja.

Arcada - monitieteellinen ammattikorkeakoulu Suomessa.

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhteiskunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppiminen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.

Luomme älykkäitä ratkaisuja dynaamisen työelämän ja rikkaan ruotsinkielisen kulttuurin hyväksi

Tietoa Arcadasta

Arcadassa on 2 700 opiskelijaa ja noin 170 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia yhteiskunnan tarpeisiin.

Tutkimus

Arcada tarjoaa innovatiivisen ympäristön, jossa tutkittu tieto on keskiössä. Haemme ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja haluamme olla luomassa edellytyksiä hyvälle ja kestävälle elämälle.

Tue meitä

Maailma on muuttuva, epävarma ja moniulotteinen. Tiede ja teknologia eivät yksinään pysty vastaamaan edessämme oleviin suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Tarvitaan osaajia ja asiantuntijoita, jotta uusi tieto saadaan muunnettua pitkän aikavälin kestäviksi käytännön ratkaisuksi. Älykkäitä innovaatioita, joita voidaan testata ja mukauttaa muuttuvaan maailmaan. Arcada on jo neljännesvuosisadan ajan kehittänyt yhteiskunnalle olennaista osaamista ja kouluttanut tulevaisuuden asiantuntijoita. Me luomme konkreettista tietoa abstraktissa maailmassa.

Uusimmat blogikirjoitukset

Tervetuloa Arcadan blogimaailmaan

Millaista on muuttaa maailman toiselta puolelta opiskelemaan ammattikorkeakoulussa Suomessa? Mikä on viimeisin päivitys Arcadan tutkimustoiminnasta? Miksi opiskelijat kokevat, että Arcada on erittäin kestävä opiskeluvalinta?