Opiskele Arcadassa

Riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa uraasi vai jo työelämässä, Arcada tarjoaa tutkintoja ja yksittäisiä kursseja, jotka antavat parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuutta varten.

Tutkimus

Arcada tarjoaa innovatiivisen ympäristön, jossa tutkittu tieto on keskiössä. Haemme ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja haluamme olla luomassa edellytyksiä hyvälle ja kestävälle elämälle.

Yhteistyö ja palvelut

Tarvitsetko uusia ideoita tai kumppania ideasi tai yrityksesi kehittämiseen? Haluatko työskennellä tulevaisuuden ammattilaisten kanssa? Yhteistyö ja laaja palveluvalikoima ovat ilmeinen osa toimintaamme.

Ammattikorkeakoulu Arcada

Rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa pohjoistmaiselta pohjalta globaalisti merkittäviä ratkaisuja.

Arcada - monitieteellinen ammattikorkeakoulu Suomessa.

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhtesikunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppmininen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, terveydenhuollon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.

Luomme älykkäitä ratkaisuja dynaamisen työelämän ja rikkaan ruotsinkielisen kulttuurin hyväksi

Tietoa Arcadasta

Arcada building with logotype

Arcadassa on 2 700 opiskelijaa ja noin 170 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia yhteiskunnan tarpeisiin.

Kestävyys ja vastuullisuus

Webbild 35

Kestävyys ja yhteiskuntavastuu läpäisevät kaiken Arcadalla, koulutusohjelmista ja tutkimuksesta toimintaamme kampuksella. Arcadassa katsomme kestävyyttä laajasta näkökulmasta - taloudellinen, kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys ovat ratkaisevia.

Kumppanuudet

Glad man

Haemme jatkuvasti uusia kumppanuuksia ja yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyömahdollisuuksia löytyy niin tutkimuksen kuin koulutuksen saralla.

Arcadan kampus avataan taas elokuussa

Man med skägg kliar sig på hakan

Syksyllä 2021 Arcadan toiminta siirtyy takaisin kampukselle. Tavoitteena on palata mahdollisimman tavalliseen arkeen pandemiatilanteen sen salliessa. 

Kategoria: Uutiset

Tapahtuu Arcadalla

11 Nov

AMK-kampuspäivä 2021

Opiskelupaikan valinta edessä? Mitä ammattikorkeakoulumme voi tarjota sinulle? Arcada osallistuu AMK-kampuspäivään - tervetuloa mukaan!

01 Dec

My Future Work 2022

Arcadan verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma My Future Work (MFW) tarjoaa hienon tilaisuuden sinulle ja organisaatiollesi tavoitella tulevaisuuden asiantuntijoita. Lukuvuotena 2021-2022 järjestämme useampia MFW-tapahtumia, joissa voit tavata opiskelijoita.