Skip to main content

Tietoa Arcadasta

Moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu

Tietoa Arcadasta

Lyhyesti meistä

Arcadassa on 2 700 opiskelijaa ja noin 165 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia elinkeinoelämän tarpeisiin. Arcada osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista – haluamme olla mukana auttamassa tulevaisuuden tekijöitä kukoistamaan. Tarjoamme monenlaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia myös jo työelämässä oleville. Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä tarjoamalla tutkimus- ja kehitystyötä, johon osallistuvat niin opiskelijat kuin henkilöstökin. Tarjoamme ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta liikunnan, sosiaali- ja terveydenhuollon, talouden, kulttuurin, median ja tekniikan alalla.

Arcada auditoitiin viimeksi marraskuussa 2017. Auditoinnin suoritti Korkeakoulujen arviointineuvosto (KKA). Lue lisää Arcadan hallintojärjestelmästä täältä.

Karvi Auditoitu

Opiskelijoita

2443

Työntekijöitä

165

Koulutusyksiköitä

5

AMK-tutkintoja

17

YAMK-tutkintoja

10

Yksi Suomen parhaista

Vuosittaisessa Suomen ammattikorkeakoulujen vertailussa ammattikorkeakoulu Arcada sijoittuu parhaimpien joukkoon. Vertailussa on otettu huomioon tekijöitä niin koulutuksen kuin tutkimusten kohdalla ja se perustuu rahoitusindikaattoreihin joita Opetus- ja kulttuuriministeriö on asettanut.

Arcada työpaikkana

Arcada on aktiivinen vaikuttaja, joka rohkaisee työntekijöitään osallistumaan yhteiskuntaan ja ajattelemaan uusilla tavoilla. Kestävyyteen tähtäävässä työpaikassa on pystyttävä ajattelemaan asioita uusista näkökulmista ja panostamaan uudenlaisiin positiivisiin mahdollisuuksiin.

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme?

Lehdistöpalvelu

Arcadan viestintäyksikkö auttaa toimittajia ja lehdistöä löytämään oikean henkilön/asiantuntijan, uutisia, kuvia ja ajankohtaista tietoa ammattikorkeakoulustamme. Autamme sinua mielellämme!

Lehdistöpalveluun