Skip to main content

AMK-tutkinto

Liikunnanohjaaja

Haluaisitko ammattimaiseksi liikunnanohjaajaksi Suomessa tai ulkomailla? Haluatko kannustaa muita terveellisiin elämäntapoihin? Opiskele liikunnanohjauksen ammattilaiseksi kasvavalle alalle!

Tutkintonimike

Liikunnanohjaaja (AMK)

Taso

Bachelor

Kesto

3,5 vuotta

Laajuus

210 op

Kieliprofiili

Ruotsi, Suomi & Englanti

Liikunnanohjaajan koulutuksen opetuskieli on ruotsi. Koulutukseen sisältyy myös kieliopintoja. Kursseja pidetään ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi, joten opit myös työskentelemään eri kielillä.

Pidätkö liikunnasta? Haluatko kannustaa huippu-urheilijoita entistä parempiin tuloksiin? Haluatko levittää urheilun ilosanomaa ja rohkaista kaikenikäisiä ihmisiä liikkumaan, voimaan paremmin ja valitsemaan terveelliset elämäntavat? Uskotko, että fyysinen aktiivisuus vaikuttaa työterveyteen?

Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, tule Arcadaan. Tarjoamme Suomen monipuolisimmat ammattikorkeakoulutasoiset liikunta-alan opiskelumahdollisuudet ruotsin kielellä. 

Liikunnanohjaajan opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö. Arcadan opettajat ovat alansa asiantuntijoita ja päteviä pedagogeja. Pääset myös tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa erilaisissa projekteissa, tapahtumissa ja harjoittelujaksoilla. Voit siis luoda laajan kontaktiverkoston jo opiskeluaikana.   

Arcadan monikulttuurinen ympäristö sekä harjoittelujaksot ja ulkomailla suoritettavat vaihto-ohjelmat valmistavat sinut niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin työmarkkinoille.

Löydät lisää tietoa tästä koulutusohjelmasta ruotsinkielisiltä sivuilta.