Leende kvinna och man

Ansökan har öppnat och pågår 17-31.3

Publicerad: 2021-03-17 / Nyheter

Onsdagen den 17 mars inleds ansökan till Arcadas svenskspråkiga examensutbildningar på såväl bachelor- som masternivå. Ansökan pågår under två veckor fram till den 31 mars kl. 15.00.

Arcada erbjuder 14 bachelorutbildningar (yrkeshögskoleutbildningar) och en masterutbildning (högre yrkeshögskoleutbildning) på svenska. Studierna inleds hösten 2021 och ansökan till de svenskspråkiga utbildningarna sker genom den gemensamma ansökan på studieinfo.fi.

Du hittar mer ingående information om ansökan och antagning här. Om du har frågor som rör ansökningsförfarandet, behörighet och kallelser till urvalsprov kan du kontakta Arcadas antagningsservice. Du når dem per mejl på antagningsservice@arcada.fi eller telefon 0294 282 699.

Bachelorutbildningar (YH-examen) på svenska

Arcadas bachelorutbildningar erbjuder den senaste expertisen inom just det område du brinner för och får kunskaper som är relevanta och eftertraktade på arbetsmarknaden – både i dag och i framtiden!

Masterutbildning (Högre YH-examen) på svenska

Arcadas nya masterubildning ”Social- och hälsovårdstjänster för framtidens välfärdssamhälle” riktar sig till dig som vill ta nästa steg i din karriär och inrikta dig på ledarskaps- eller utvecklingsuppgifter inom din bransch. Utbildningen kan läsas på hel- eller deltid och det flexibla upplägget gör att du kan kombinera den med heltidsarbete, då den dessutom går helt online!

Arcada och Prakticum lanserar nytt karriärcenter 

Glad man

Ett nytt karriärcenter inleder sin verksamhet på Arabiastranden nästa vecka. Karriärcenter Arabia, som lanseras av Arcada, Prakticum och Sveps, ska erbjuda mångsidiga vägledningstjänster på svenska för unga och vuxna. 

Pressmeddelande

Kom och ta en paus med oss

Kom och ta en paus med oss

”Jättebra koncept som är tillgängligt för alla” och ”Lämplig nivå, lätta att hoppa med från det dokument man satt och jobbade med” är två kommentarer av all positiv feedback som vi har fått för våra distanspauser.

Utbildning