Skip to main content

Bachelorstudier på Arcada

Framtiden börjar här och nu!

Är du nyfiken på din fulla potential?

På Arcada erbjuder vi sammanlagt 14 svenskspråkiga och tre engelskspråkiga utbildningar på bachelornivå.  Hos oss tar du del av den senaste expertisen inom just det område du brinner för och får kunskaper som är relevanta och eftertraktade på arbetsmarknaden – både i dag och i framtiden!

Ansökan 15.3-5.4.2017

Läs mer om årets ansökan och antagning i kapitlet ansökan. Mer detaljerad information om utbildningarnas urvalsprov och förhandslitteratur hittar du under var utbildning här i bachelorkapitlet.

Tre anledningar att välja Arcada

 

 

treskäl.jpg

1. Där teori och praktik möts

Vad är det vi på Arcada vill uppnå? Att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i din framtida karriär, givetvis. Och vi vet att bästa sättet att uppnå det är att erbjuda utbildningar som fokuserar på såväl teori som praktik.

Att läsa är viktigt. Att göra likaså. Det är därför du som student tillbringar en stor del av dina studier på fältet och i våra verklighetstrogna inlärningsmiljöer. Det är först när du omvandlat det du läst till praktiska kompetenser som du på allvar kan känna dig trygg i din blivande yrkesroll.

Läs mer

2. Täta kontakter till arbetslivet

Arbeta i projekt med företag och organisationer

Föreställ dig en studietid där du både får värdefulla kunskaper och kompetenser – samtidigt som du kan fylla din CV med intressant projekt och samarbeten! Som Arcadastudent får du redan under din utbildning kavla upp ärmarna och arbeta tillsammans med ledande företag och organisationer.

I takt med att dina kunskaper och kompetenser växer tar du dig an allt mer utmanande projekt, får ovärderlig arbetslivserfarenhet och vem vet – kanske är det just tack vare ett projektarbete som du knyter kontakt med din blivande arbetsgivare? 

Läs mer

3. Internationella Arcada

Vidga dina horisonter – både på hemmaplan och i utlandet

Världen krymper. Arbetsmarknaden blir allt mer internationell för vart år som går och för dig som är öppen för nya perspektiv och erfarenheter innebär det att möjligheterna är obegränsade! 

Visste du att du hör över 40 olika språk talas i våra korridorer och att våra studenter åker på utbyten, deltar i projekt och läser kurser världen över? 

Vart vill du åka, vad vill du åstadkomma och vad väntar du på?

Läs mer