Four students

Ansökan till våra engelska bachelorutbildningar pågår 15.12.2021-25.2.2022

Publicerad: 15.12.2021 / Nyheter

Ansökningsperioden till våra engelska bachelorutbildningar International Business och Mechanical and Sustainable Engineering har nu börjat. Ansökan pågår fram till 25.2.2022.

Denna ansökningsrunda kan du söka till två av våra engelska bachelorutbildningar:

Bachelorutbildningen Nursing och våra samtliga engelska masterutbildningar kommer att öppna ansökan 5.1.2022 och pågå fram till 19.1.2022.

Du kan läsa om ansökningsförfarandet och antagningsprocessen på våra engelska sidor om ansökan och antagning.

Ifall du har frågor om ansökan, behörighet och antagning, vänligen kontakta vår engelska antagningsservice på E-post: admissions@arcada.fi

Hur kan teknologi främja tillgängligheten i samhället?

Hur kan teknologi främja tillgängligheten i samhället?

Det finns mer än 80 miljoner personer med nedsatt funktionsförmåga i EU. Att förbättra tillgängligheten till tjänster och miljöer är ett av de viktigaste områdena att förändra om vi vill säkerställa goda levnadsförhållanden för nuvarande och framtida generationer.

Kategori: Blogg

DIGIMANU2 – Digital utveckling av Arcadas ingenjörsutrymmen

DIGIMANU2 – Digital utveckling av Arcadas ingenjörsutrymmen

I det första DIGIMANU projektet utredde vi utvecklingsmöjligheterna av Arcadas ingenjörsutrymmen. Vi skapade 360° bilder av produktionslabbet och kemilabbet som kunde ”besökas” med hjälp av VR-glasögon, mobiltelefon eller datorns webbläsare.

Kategori: Blogg

Känn igen och motverka fake news

Känn igen och motverka fake news

Under Donald Trumps tid som president i USA populariserades begreppet ”fake news”, dvs falska nyheter. Trump själv använde ofta begreppet ”falska nyheter” för att förringa sådan information som var ofördelaktig för honom själv.

Kategori: Blogg