Evenemang

Film av Arcadas studenter vann pris på Kärlek & Anarki

Bild från inspelningen av kortfilmen Ner i Djupet.

Filmen Ner i Djupet fick ta emot två pris i filmfestivalen Kärlek & Anarkis tävling för inhemska kortfilmer i slutet av september. Arcadaproduktionen belönades med Publikens pris samt Domarnas specialomnämnande.

Kategori: Evenemang

AMK-kampuspäivä 2021

decorative

- Online
Arcada deltar i AMK-kampuspäivä 2021. Är du intresserad av att studera på Arcada? Välkommen med för att höra om hur du kan inleda dina studier på vårt campus!

Högskoledagen 2021

Banner för evenemang

- Online
Högskoledagen arrangeras 28.10.2021. Välkommen med på det digitala evenemanget för att höra mer om Arcadas utbildningsutbud!

Arcadas 25-årsjubileum firas hela läsåret

Undervisningsminister Li Andersson håller festtalet.

Öppningen av det nya akademiska året 2021-2022 innebar också startskottet för Arcadas 25-års jubileumsläsår. Inskriptionen med festtal av undervisningsminister Li Andersson ordnades i år helt online. 

Kategori: Evenemang

Inskription

Banner

- Online
Yrkeshögskolan Arcada öppnar sitt läsår med en högtidlig inskriptionsfest onsdagen den 1 september kl. 15.00. Vi har den stora äran att presentera Undervisningsminister Li Andersson som evenemangets fesstalare.

Alumnträffen 2021: Att leda i förändring

Alumnträffen 2021

- Online
Välkommen med på Alumnträffen 2021 den 14 april kl. 15.00-16.30! Arcada arrangerar “Alumnträffen 2021- att leda i förändring” tillsammans med Hanken, Novia och Åbo Akademi . Evenemanget sker helt online och direktsänds från Arcada.  

Hur klarar det nordiska välfärdssamhället coronakrisen?

Nordiska flaggor

- Zoom
Covid-19-pandemin har inneburit stora förändringar inom samhällets alla områden både i Finland och i Norden. Frågor kring hållbarhet inom hälsa och välfärd, ekonomi och näringsliv samt teknologi och etik har blivit viktigare än någonsin.

Evenemangstjänster

Arcada building

Som kund har ni möjlighet att enbart hyra utrymmen av oss eller låt oss hjälpa till med er eventsida, anmälningar samt med att ta emot feedback. Arcadas Event Manager står naturligtvis alltid till ert förfogande.

Arcadas alumnnätverk

Glad utexaminerad i förgrunden

Arcada har mycket att erbjuda dig genom hela livet. I Arcadas alumnnätverk kan du bygga upp och upprätthålla ditt professionella nätverk.