Evenemang

Flash mentoring

People posing

- Arcada
Arcadas och Karriärcenter Arabias evenemang Flash mentoring är ett tillfälle där alumner träffar studenter för att diskutera frågor som berör arbetsliv och karriär.

Öppet hus

Arcadahuset

- Yrkeshögskolan Arcada
Välkommen på öppet hus för att bekanta dig med Arcadas campus den 25 november 2021! Under evenemanget kan du delta i en rundvandring för att se våra utbildningsmiljöer och höra mer om studierna på Arcada.

My Future Work 2022: Meet & Greet

My Future Work logo

- Online
Arcadas rekryterings- och nätverksevenemang My Future Work erbjuder en utmärkt möjlighet för dig och din organisation att få kontakt med framtidens experter! På våra meet and greet-sessioner får du möta våra studenter online.

Film av Arcadas studenter vann pris på Kärlek & Anarki

Bild från inspelningen av kortfilmen Ner i Djupet.

Filmen Ner i Djupet fick ta emot två pris i filmfestivalen Kärlek & Anarkis tävling för inhemska kortfilmer i slutet av september. Arcadaproduktionen belönades med Publikens pris samt Domarnas specialomnämnande.

Kategori: Evenemang

AMK-kampuspäivä 2021

decorative

- Online
Arcada deltar i AMK-kampuspäivä 2021. Är du intresserad av att studera på Arcada? Välkommen med för att höra om hur du kan inleda dina studier på vårt campus!

Högskoledagen 2021

Banner för evenemang

- Online
Högskoledagen arrangeras 28.10.2021. Välkommen med på det digitala evenemanget för att höra mer om Arcadas utbildningsutbud!