Arcada.fi

Nordplus

Leende man

Nordplus Högre utbildning är Nordiska ministerrådets program för samarbete mellan högskolor och universitet i Norden och Baltikum.

Kakor

Man med skägg kliar sig på hakan

En kaka är en liten textfil som sparas på din dator eller mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på den aktuella webbplatsen. Om du använder våra tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen av kakor.

Betalningsvillkor

Student posing for camera

Yrkeshögskolan Arcada Ab har överfört övervakningen av fordringar till Visma Financial Solutions Oy:s faktureringstjänst. I ärenden som gäller faktureringen ber vi Er direkt kontakta faktureringstjänsten per telefon 02 4808 8020 eller e-post fsf.asiakaspalvelu@visma.com

Arcadahallen

Arcadahallen tarjoaa puitteet uudisajattelulle liikunnan opetuksessa

Välkommen till framtidens träningshall! Arcadahallen utgör en unik träningsplats: en topputrustad idrottshall byggd på fem våningar av studentbostäder.

Haka

Student posing for camera

Tässä dokumentissa ollaan kiinnostuneita käyttäjätietokannan ja sen tietojen ajantasaisuuden toteutuksen yleisistä periaatteista sellaisella tasolla, joka antaa riittävät tiedot käyttäjätietojen laadun ja ajantasaisuuden arvioimiseksi.

Åtgärder och beredskap för coronaviruset

Man med skägg kliar sig på hakan

Här hittar du samlad information gällande högskolans åtgärder för att hindra smittspridningen i samhället och för att säkra verksamheten på campus. Dessa anvisningar gäller i huvudsaken för externa besökare och sammafattar åtgärderan i huvuddrag. Personal och studenter informeras vi deras respektive webbplatser.

Stödtjänster för integration

Man med skägg kliar sig på hakan

Arcada utvecklar tjänster för dig som vill integreras med svenska som första språk. Arcadas status som SIMHE-högskola ger oss möjlighet att stöda dig på vägen. Tjänsterna utvecklas under 2021.

Organisation

Arcadas huvudingång på sommaren

Arcada har fem institutioner och en enhet för avtalsutbildning och kontinuerligt lärande för den akademiska verksamheten. Därutöver finns administrativa enheter.

Institutioner

Arcadas huvudingång på sommaren

Arcadas akademiska verksamhet är organiserad i fem institutioner.

Samarbeta med våra forskare

Chemist

Arcada är globalt ledande i sitt aktiva forsknings- och innovationssamarbete med det omgivande samhället. Hos oss kan du dra nytta av bred tvärvetenskaplighet som finns under ett och samma tak. Vi tror starkt på att det är i gränslandet mellan olika expertisområden som en stor del av utvecklingen sker nu och i framtiden.