Stöd Arcada - stöd hållbara lösningar!

Arcadas fasad

Genom att stöda Arcada möjliggör du morgondagens smarta lösningar för en hållbar framtid.

I tjugofem år har Arcada legat i framkanten av utvecklingen och jobbat för hållbara lösningar också på svenska. Vår ambition är att skapa smarta lösningar för framtiden och att aktivt verka för en levande kultur. Försäkra dig om vi också i framtiden är steget före och kan erbjuda en livskraftig inlärningsmiljö - där studenter tillsammans med våra partner utvecklar och utvecklas!

Kontakta oss
 

Varför donera?

Genom att donera blir du en del av Arcadas långsiktiga och målmedvetna arbete för en hållbar framtid och stöder tvåspråkighet och mångfald i samhället. Vi vill utvecklas för vår tid!

På Arcada vet vi att det är genom kombinationen av teori och praktik vi lär oss som bäst och hur viktigt det svenska språket och digital kompetens är i arbetslivet. Vi vill att våra studenter lär sig att tänka kritiskt – en förutsättning för att kunna fortsätta utvecklas på en arbetsmarknad i ständig förändring.

Våra studenter studerar i utlandet och knyter redan under studietiden kontakter med ledande företag och organisationer både här hemma och runt om i världen, och utför verkliga uppdrag för deras räkning.

Tack vare vår pedagogiska expertis och lyhördhet för hur arbetslivet utvecklas – såväl i Finland som internationellt – kan vi ligga steget före och erbjuda kunskaper som banar väg för framtiden.

 

Målet för all vår forskning är att identifiera de problem vår omvärld står inför och bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Vi samproducerar kunskap med partnerinstitutioner, inom forskningsnätverk och med företag och organisationer. Vi låter oss aldrig begränsas av traditionella branschgränser och arbetet sker på såväl regional, nationell, nordisk som internationell nivå.

Att vi arbetar nära det omgivande samhället innebär att vår forskning kommer omvärlden och samhället till nytta.

På Arcada har vi en lång tradition av att stödja entreprenörskap bland våra studenter oavsett vilken utbildning de valt. Samtidigt som en examen ifrån Arcada är eftertraktad på arbetsmarknaden är det många som lockas av att starta eget och att själva staka ut sin framtid.

Listan över alumner som grundat företag växer ständigt och de lägger inte bara grunden för sina egna fortsatta karriärer, utan skapar arbetsplatser och försörjningsmöjligheter för andra.