Antagna till Yrkeshögskolan Arcada 2019

Publicerad: 24.06.2019 / Nyheter

Yrkeshögskolan Arcada publicerar namnen på de antagna till samtliga av våra utbildningar på följande adress: 
https://www.arcada.fi/sv/ansokan/antagna

Vänligen notera att listan uppdateras och endast innehåller namnen på de sökande som gett sitt tillstånd till att få sitt namn publicerat. Antagningsresultaten publiceras i olika takt. Alla resultat publiceras senast 28.6.2019. Du kan själv kontrollera läget för dina ansökningsmål genom att logga in på Min Studieinfo.

Då du blivit erbjuden en studieplats vid Arcada och bestämt dig för att ta emot den, ska du tacka ja till studieplatsen enligt anvisningarna i e-postmeddelandet som skickas från utbildningsstyrelsen. I samband med att du tar emot studieplatsen ska du också göra en obligatorisk läsårsanmälan. Du ska även i det här skedet ladda upp dina betygskopior. 

Du ska ta emot din studieplats, lärsårsanmäla dig samt ladda upp dina betygskopior på studieinfo senast 8.7.2019 kl. 15.00. Om du antas från en reservplats anges deadline i antagningsbrevet.

Våra master- och socionomstudenter (flexibla studier) kontaktas skilt per e-post med tidtabeller för läsårsstarten.

Vi önskar samtliga antagna stort grattis till sin studieplats och varmt välkomna till Arcada i höst!

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd