Årsberättelsen 2019 är här!

Publicerad: 27.05.2020 /

Nu har årsberättelsen för år 2019 publicerats!

Årsberättelsen sammanfattar de största händelserna inom utbildning och forskning på Arcada. Högskolan har ett mångsidigt år bakom sig med allt från landets första utexaminerade experter i Big Data Analytics till projekt som fokuserar på medkänsla och soft skills. Vi fortsätter utbilda studenter för morgondagens arbetsmarknad samtidigt som vi riktar blicken utanför husets väggar i vår strävan att aktivt interagera med samhället.

Läs mer om år 2019 på Arcada och bekanta dig med fjolårets höjdpunkter här.

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd