Skip to main content

Alumn

Alumnkväll för ingenjörer med Reidar Wasenius!

Alumnkväll

Det enda som är konstant är förändring – speciellt dagens arbetsliv präglas av förändring i  accelererande fart. Det krävs mycket för att hänga med och förnya sig. Arcada och DIFF välkomnar dig till en alumnkväll med Reidar Wasenius. Under kvällen diskuterar vi hur du genom att utveckla din kreativitet och innovationsförmåga kan förbättra din beredskap för förändring.

Alumnträff för fysioterapeuter

 

Välkommen på alumnkväll!

Vi välkomnar alla fysioterapeuter och fysioterapistuderande till ett after work-event med mingel, inspiration och snacks. Under kvällen får du höra om vad som är på gång på Arcada, träffa gamla studiekompisar, fysioterapilärare och knyta nya kontakter. Du får också bekanta dig med Haltijas interaktiva verktyg som stöd för patienters rehabilitering.

Vad? Alumnträff för fysioterapeuter

När? Onsdag 25.4.2018 kl. 16.30-19.00

Alumnträff tradenomer & BBA

Ditt humör på jobbet och i vardagen gör skillnad!
Arcada bjuder in tradenomer och BBA alumner till en internationell alumnkväll med temat emotionell design.

Varför upplever vi känslor olika? Hur bidrar du till en bättre atmosfär? En god stämning på jobbet ökar inte bara kreativiteten, produktiviteten och effektiviteten, utan hjälper oss att göra bättre beslut och förbättrar hälsan. 

Frukostmingel för ingenjörsstudenter och -alumner

Frukostmingel för ingenjörsstudenter och -alumner – kom och träffa Ework!

Kom och mingla, ät morgonmål och träffa Ework, en lite annorlunda förmedlare av arbete. Ework är ledande förmedlare av konsulttjänster i Nordeuropa och erbjuder jobb, både kortvariga och mera långvariga. Hur kan en konsultmäklare stöda dig på arbetsmarknaden? Kom och diskutera den föränderliga arbetsmarknaden och knyt kontakter för framtiden!

Tillfället är öppet för studenter, alumner och lärare.