Skip to main content

Alumn

En kväll på Arcada - alumnträff för ingenjörer

Arcada arrangerar i samarbete med DIFF- Ingenjörerna i Finland en alumnkväll för ingenjörer.  Under kvällen får du b.la. höra Reidar Wasenius talar om ”Arbetsliv i konstant förändring – utveckla din kreativitet”.  Reidar Wasenius är VD för FiBAN - Finnish Business Angel Network. Han har tidigare jobbat bl.a. för Samsung, Tekes och Arcada. Reidar fungerar som hjärntränare sedan 1999 och röst sedan 1979.

Reservera datumet 7.11 redan idag - anmälan öppnar i slutet av september.  

 

 

Alumnträff för fysioterapeuter

 

Välkommen på alumnkväll!

Vi välkomnar alla fysioterapeuter och fysioterapistuderande till ett after work-event med mingel, inspiration och snacks. Under kvällen får du höra om vad som är på gång på Arcada, träffa gamla studiekompisar, fysioterapilärare och knyta nya kontakter. Du får också bekanta dig med Haltijas interaktiva verktyg som stöd för patienters rehabilitering.

Vad? Alumnträff för fysioterapeuter

När? Onsdag 25.4.2018 kl. 16.30-19.00

Alumnträff tradenomer & BBA

Ditt humör på jobbet och i vardagen gör skillnad!
Arcada bjuder in tradenomer och BBA alumner till en internationell alumnkväll med temat emotionell design.

Varför upplever vi känslor olika? Hur bidrar du till en bättre atmosfär? En god stämning på jobbet ökar inte bara kreativiteten, produktiviteten och effektiviteten, utan hjälper oss att göra bättre beslut och förbättrar hälsan. 

Frukostmingel för ingenjörsstudenter och -alumner

Frukostmingel för ingenjörsstudenter och -alumner – kom och träffa Ework!

Kom och mingla, ät morgonmål och träffa Ework, en lite annorlunda förmedlare av arbete. Ework är ledande förmedlare av konsulttjänster i Nordeuropa och erbjuder jobb, både kortvariga och mera långvariga. Hur kan en konsultmäklare stöda dig på arbetsmarknaden? Kom och diskutera den föränderliga arbetsmarknaden och knyt kontakter för framtiden!

Tillfället är öppet för studenter, alumner och lärare.