Skip to main content

MFW 2020

My Future Work 2020

Arcadas nätverksevenemang My Future Work erbjuder ett utmärkt tillfälle för dig och din organisation att få kontakt med framtidens experter!

MFWArcadas nätverksevenemang My Future Work erbjuder ett utmärkt tillfälle för dig och din organisation att få kontakt med framtidens experter!
 

Har du som arbetsgivare behov av en proffsig undersökning, extrahjälp eller kanske en ny medlem till ditt team? Genom att delta i My Future Work når du ut till våra studenter och knyter nya kontakter. Möjligheten att direkt träffa personen bakom ansökan eller CV:n hjälper dig att hitta rätt kompetenser och attrahera ny arbetskraft.

Tisdagen den 14 januari 2020 kl. 10.00-13.00 samlas studenter, arbetslivsrepresentanter och utbildningsexperter på Stora torget på Arcada. Utöver värdefullt nätverkande innehåller dagen utmärkta rekryteringsmöjligheter och tillfälle att lyssna på framstående, inbjudna talare.

Förutom mässan på Stora torget och intressanta föreläsningar - öppna för såväl studenter som utställare och Arcadapersonal – arrangeras en CV-klinik och möjlighet till Flash mentoring.

Vid frågor får du gärna kontakta evenemangsansvarig Susanna Grönblom: susanna.gronblom@arcada.fi, +358 207 699 514.

 

 

 

Välkommen till framkanten av förändring!

Modern. Internationell. Nyfiken. Allt detta är Arcada.

Arcada erbjuder högklassig utbildning och fortbildning på svenska och engelska. På högskolans campus i Helsingfors möts samhällsrelevant och banbrytande forskning med kontakt till näringslivet i en miljö som främjar och uppmuntrar entreprenörskap. Våra rötter är djupt förankrade i Norden varifrån vi blickar internationellt. Därför är en examen på bachelor- eller masternivå från Arcada inom företagsekonomi, teknik, kultur & media, hälsa & välfärd eller vård både relevant och eftertraktad bland arbetsgivare.