Arcada erbjuder specialiseringsutbildning till manager inom musikbranschen

Publicerad: 04.06.2018 / Nyheter

Är musikbranschen din bransch? I dag har managern en betydande och mångsidig roll i industrin, både på nationell och internationell nivå.

Arcada erbjuder under 2018-2019 specialiseringsutbildningen till manager inom musikbranschen. Utbildningen, som totalt består av 30 studiepoäng, har fokus på skapande av bränd (marknadsföring och kommunikation), företagsamhet och entreprenörskap, framtiden inom musikbranschen och karriärsutvecklingen hos artisten.

Inom utbildningen deltar deltagarna i tre internationella musikevenemang, får lyssna till föreläsningar rakt från toppen av branschen och har möjlighet till en egen mentor för att sporra den egna karriärsutvecklingen.

Undervisningsspråket är finska och utbildningen produceras i nära samarbete med Music Finland och Music Managers Forum Finland. Ansökningstiden p¨ågår till den 11 juni.

Läs mer om specialiseringsutbildningen till manager inom musikbranschen här.
 

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd