Arcada fortsätter vara stängt för utomstående till 21.3

Publicerad: 2021-01-28 /

Regeringens restriktioner som presenterades 26.1 fortsätter som tidigare. Därför fortsätter även Arcadas anvisningar för att förhindra smittspridning att gälla hela period 3, det vill säga fram till 21.3. 

Campus fortsätter under perioden vara stängt för utomstående, personalen uppmanas arbeta på distans och all undervisning sker på distans med vissa undantag för nödvändig kontaktundervisning. Arcadas ledning följer hela tiden aktivt med utvecklingen. Ifall nya nationella eller regionala restriktioner träder i kraft så uppdateras också högskolans anvisningar omgående.

Arcada och Prakticum lanserar nytt karriärcenter 

Glad man

Ett nytt karriärcenter inleder sin verksamhet på Arabiastranden nästa vecka. Karriärcenter Arabia, som lanseras av Arcada, Prakticum och Sveps, ska erbjuda mångsidiga vägledningstjänster på svenska för unga och vuxna. 

Pressmeddelande

Kom och ta en paus med oss

Kom och ta en paus med oss

”Jättebra koncept som är tillgängligt för alla” och ”Lämplig nivå, lätta att hoppa med från det dokument man satt och jobbade med” är två kommentarer av all positiv feedback som vi har fått för våra distanspauser.

Utbildning