Arcada Sommarskola erbjuder mångsidiga studier under sommarmånaderna

Publicerad: 08.03.2018 /

Sugen på att studera i sommar? Arcada Sommarskola, som drar igång i slutet av april, ger dig möjligheten att studera vid Arcada även under sommaren.  I år kan du fylla din sommar med kurser om allt från storytelling till ledarskap och E-health. Utöver närstudiekurser erbjuder sommarskolan också onlinekurser, vilket möjliggör att du kan studera när det passar dig bäst – exempelvis ute i hängmattan.

Arcada Sommarskola erbjuder kurser på svenska och engelska. För Arcadastudenter och övriga studenter vid Yrkeshögskolor i Finland är kurserna avgiftsfria, men även du som inte studerar vid en högskola kan avlägga sommarstudier via Öppna yrkeshögskolan (kostnad 15 euro/studiepoäng).

Se hela utbudet av sommarstudier här.  Extern länk

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd