Arcada deltar i Earth Hour 25.3 – var med du också!

Publicerad: 22.03.2017 /

Släck lamporna på lördag och vinn ett presentkort! Earth Hour 2017 ordnas lördagen 25 mars klockan 20.30-21.30 och Arcada är självklart med. Vi släcker lamporna i Arcadahuset och vill även uppmuntra studenter och personal att göra samma!

Ett av årets teman är klimatvänlig mat och vi uppmärksammar Earth Hour med en pop-up vid Amica fredagen 24 mars klockan 11.30.

Du kan även delta i utlottningen av presentkort till Anton & Anton genom att ta en bild av hur du firar Earth Hour, lägga ut den på Instagram och tagga  #earthhour och #arcadauas. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Earth Hour är en internationell kampanj som uppmanar privatpersoner och företag att under en timme släcka all belysning och även stänga av elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan. Arcada deltar i evenemanget som en del av satsningen på Green Office.

Bild: Aki-Pekka Sinikoski / WWF

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd