Arcada erbjuder sommarkurser – anmäl dig nu!

Publicerad: 15.03.2017 /

Sugen på att studera i sommar? Arcada Sommarskola, som drar igång i slutet av april, ger dig möjligheten att studera vid Arcada även under sommaren.  I år kan du fylla din sommar med kurser om allt från storytelling till ledarskap och eHealth. Utöver närstudiekurser erbjuder sommarskolan också online-kurser, vilket möjliggör att du kan studera när det passar dig bäst – fast ute i hängmattan. Arcada Sommarskola erbjuder kurser på svenska och engelska.

Kurserna är öppna för alla intresserade. Studierna är avgiftsfria för examensstuderande, utbytesstuderande i yrkeshögskolor och studerande på öppna YH-leden. För övriga kostar kurserna 15 euro/studiepoäng.

Kolla kursutbudet Extern länk och se vilka kurser som passar dig! Studerar du på Arcada anmäler du dig till kurserna på ASTA, övriga kan anmäla sig här Extern länk.

Nygamla krafter lotsar Arcadas förtroendeorgan vidare 

Förvaltningsrådet har utsett nya ordförande och medlemmar för Yrkeshögskolan Arcadas förtroendeorgan. Det blir en klar kontinuitet i verksamheten då samtliga ordförande redan tidigare haft en koppling till högskolan. Samtidigt stärks både förvaltningsrådet och högskolans styrelse med nya krafter.

Kategori: Nyheter

Möten med riktiga klienter ger arbetslivserfarenhet under studierna 

Att träna upp praktiska färdigheter under handledning och i en trygg miljö förbereder Arcadas studenter för arbetslivet. I Arcadas labb för idrottstestning tar högskolans idrottsinstruktörer emot externa klienter och får på så sätt en inblick i hur det dagliga jobbet kan se ut.

Kategori: Hälsa och välfärd