Arcada lisää aloituspaikkojen määrää meneillään olevalla hakukierroksella 

Julkaistu: 15.06.2020 /

Arcada lisää aloituspaikkojen määrää meneillään olevalla hakukierroksella vuodelle 2020. Tällä tavoin yliopisto haluaa torjua nuorisotyöttömyyttä ja pandemian yhteiskunnallisia vaikutuksia. 

Ammattikorkeakoulu kasvattaa kandidaattiohjelmien paikkamäärää yhteensä kolmellakymmenellä (30). Paikat on jaettu alueille, joille on sekä hakupainetta että kysyntää työmarkkinoilla. Liiketalouden ja tietotekniikan ohjelmiin korkeakoulu on lisännyt kymmenen paikkaa. Sosionomi- ja fysioterapieuttikoulutukset saavat myös 5 paikkaa kukin. 

”Ilmoitimme jo varhain, että olemme valmiita kantamaan vastuumme ja lisäämään paikkojen määrää poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Nyt siitä tulee totta. Kestävä kehitys ja yhteistyö ympäröivän yhteiskunnan kanssa ovat keskeisiä osia kaikessa toiminnassamme. Nyt voimme auttaa lieventämään mahdollisen nuorisotyöttömyyden kielteisiä vaikutuksia”, sanoo vararehtori Carl-Johan Rosenbröijer. 

Lisäpaikat täytetään todistusvalinnalla, eivätkä siten vaikuta pääsykokeiden kautta täytettyjen paikkojen määrään. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti opintopolku.fi-palvelun kautta. 

Arcada tukee huippu-urheilijoita matkalla kohti tutkintoa

Oskar och Robert Kirmes tävlar i redskapsgymnastik.

Arcadan yhteistyö urheiluakatemia Urhean kanssa tukee niitä, joilla on toinen jalka huippu-urheilussa ja toinen opiskelumaailmassa. Opiskelijoille on arvokasta, että he voivat saada tutkinnon samalla kun tavoittelevat mitaleja.

Kategoria: Koulutus