Arcada maailman 25 parhaan korkeakoulun joukossa 

Julkaistu: 2020-06-10 /

Arcada on 25 parhaan joukossa maailmanlaajuisessa vertailussa, joka sisältää 1900 korkeakoulua. Ranking koskee korkeakoulun tutkimusyhteistyötä ympäröivän yhteiskunnan kanssa. 

Arcada kuuluu parhaimmistoon vertailtaessa yhteisjulkaisuja yhteistyössä kumppaneiden kanssa (Co-publications with industrial partners), kun U-Multirank julkaisee vuoden 2020 ranking-luettelonsa. U-Multirank on moniulotteinen verkkotyökalu, jota ylläpidetään Euroopan komission puolesta. 

Yli 1900 korkeakoulua 92 maasta on arvioitu opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen ja yhteistyön perusteella.  Arcadan saavutus on tulos aktiivisen ja tiiviin yhteistyön niin yritysten kun organisaatioiden kanssa. Arcada pärjää myös hyvin vertaillessa kansainvälisiä yhteisjulkaisuja ja usein siteerattuja julkaisuja. 

 ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Arcadalla, yhtenä pienimmistä ammattikorkeakouluista Suomessa, on tällainen vaikuttavuus. Tulos heijastaa sitä tosiasiaa, että teemme korkealaatuista tutkimusta, joka on yhteiskunnallisesti merkittävää. Arcada on luotettava kumppani soveltuvan tutkimuksen saralla. Iso kiitos meidän tutkijoillemme, jotka tekevät pitkäjänteistä yhteistyötä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden puolesta ja yhteistyössä heidän kanssaan”, rehtori Mona Forsskåhl sanoo. 

U-Multirank tarjoaa kattavan kuvan yliopistojen koko toiminnasta. Arvioinnin kehittää ja toteuttaa riippumaton konsortio Euroopan komission tuella.

Lue lisää: www.umultirank.org Ulkoinen linkki