Jan-Erik Krusberg

Yliopettaja Emeritus

Toimin Arcadan strategiajohtajana, kuulun korkeakoulun johtoryhmään ja johdan Arcadan tiedolla johtamisen LMI-tiimiä (Ledning med Information - Information-driven Management team). LMI-tiimi käyttää sitä tietoa mitä korkeakoulun toiminta tuottaa ja palvelee korkeakoulun johtoa ja yksiköitä raporteilla, katsastuksilla ja analyyseillä. Päävastuuni on korkeakoulun strateginen johtaminen ja laadunvarmistusjärjestelmämme kehittäminen.

Olen kauppatieteiden tohtori Hankenilta ja väitöstutkimukseni koski polkumyyntiä kansainvälisessä kaupassa ja antidumping-politiikka. Olen aikaisemmin myös tutkinut minimipalkkojen vaikutus työvoiman kysyntään Suomessa. Akateeminen osaamiseni liittyy lähinnä kilpailuanalyysiin ja strategiseen johtamiseen korkeakoulusektorilla.

Olen toiminut Arcadassa laitoksen johtajana, vararehtorina ja kehittämisjohtajana ja kehittänyt korkeakoulun laadunvarmistusjärjestelmän. Olen ollut mukana useassa arviointiryhmässä Ruotsissa, viimeksi Högskolan Väst:ssä ja Högskolan i Borås:ssa.