Skip to main content

MFW 2020

My Future Work 2020

Arcadas nätverksevenemang My Future Work erbjuder ett utmärkt tillfälle för dig och din organisation att få kontakt med framtidens experter!

PROGRAM
 

10.00-13.00      Nätverks- och rekryteringsmässa (se lista över utställare), Stora torget

10.00-13.00      CV-klinik med SVEPS, Stora torget

Behöver du uppgradera och slipa ditt CV eller din arbetsansökan?

Jobbcoacharna Carl Stjernberg och Ville Peltonen finns tillgängliga för att hjälpa dig med det. Välkommen att checka in!

Carl Stjernberg, Jobbcoach

Carl Stjernberg

I åtta år har Carl arbetat med handledning i jobbsökning och andra arbetslivsrelaterade frågor. Två år på ett företag som producerar jobbsökningskurser runt om i landet och de senaste sex åren på SVEPS ungdomsverkstad i Helsingfors centrum. Carl är pedagogie magister från Helsingfors universitet.

Ville Peltonen, Jobbcoach

Ville

Ville har jobbat som socionom och jobbcoach inom mental- och missbrukartjänsterna i fem år. Numera jobbar han inom uppsökande ungdomsarbete på SVEPS Ungdomsverkstad. Ville är utbildad socionom (YH) från Yrkeshögskolan Novia i Åbo.

http://www.sveps.fi/om-sveps/

10.00-11.00      Flash mentoring, Utrymmena meddelas senare

Vill du diskutera karriärsteg tillsammans med tidigare Arcadastudenter, alumner, som redan är ute i arbetslivet? Här har du din chans! Flash mentoring är en timmes session där du som adept för intensiva 20-minutersdiskussioner i små grupper med en mentor.

OBS! Anmälan behövs (begränsat antal platser): https://www.lyyti.in/My_Future_Work_Flash_mentoring_6028 

11.00-11.45      Keynote: Thomas Ketchell, VD och grundare av Sutori, Stora auditoriet

"How to create your own path. From studying history to running a Silicon Valley startup. A young entrepreneur's journey."

Thomas Ketchell

Thomas Ketchell är grundare och VD för Sutori, ett gratis, digitalt inlärningsverktyg som befrämjar samarbete och engagemang i klassrummet. Sutori gör det möjligt för lärare och studenter att skapa interaktiva stories på många olika plan utöver text och bild. . Plattformen används av över en miljon utbildare och studenter globalt. 

Thomas har blivit uppmärksammad på Forbes lista ”30 under 30” och han har jobbat med miljöprojekt i Australien, Kenya och Kina. Han har en examen i historia och samtida kinesiska studier från the University of Nottingham och en masterexamen i företagsamhet och affärsutveckling från the University of Brussels. 

https://www.linkedin.com/in/thomas-ketchell

12.00-13.00      Keynote: Camilla Tuominen, Emotion Evangelist, Stora auditoriet

”Leading your emotions – a necessary superskill of the future”

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen (Ekon. mag. och grundstudier i psykologi) är en överraskande kombination av många saker: talare, författare, illustratör och startup-grundare. Hon nyttjar sina mångsidiga kunskaper för att hjälpa människor att förstå och leda sina känslor, eftersom känslor är nyckeln till både personlig och professionell framgång. 

I sin ungdom hade Camilla för avsikt att bli konstnär eller psykolog, men slutade som management-konsult i affärslivet. År 2012 gjorde Camilla en helomvändning genom att grunda en startup som jobbar med emotionell träning, illustrationer och flera publicerade böcker. Hon har också gjort en TEDx talk.

Camillas har jobbat med hundratals företag för att utbilda dem i att förstå känslor. Till hennes kunder hör många stora bolag s.s. F-Secure, KONE, LähiTapiola, Sanoma Media Finland och Utrikesministeriet.

https://www.camillatuominen.com/about