Tjänster

Leende kvinna

Arcada har ett brett utbud av tjänster både för företag och organisationer, men också för dig som enskild individ. Vill du ta nästa steg i karriären eller erbjuda utbildningsmöjligheter för din personal? Söker du utrymmen för ditt evenemang eller är du invandrad i Finland och söker möjligheter på svenska?

Som en mångbranschhögskola erbjuder vi många olika typer av tjänster. Vi kan hjälpa dig med t.ex.:

  • Skräddarsydda fortbildningstjänster
  • Forskningssamarbete
  • Labb- och testningstjänster
  • Väglednings- och karriärstöd
  • Evenemangstjänster

Dessutom kan våra studenter anlitas för olika typer av uppdrag:

  • Främjande av arbetshälsa på arbetsplatsen
  • Försäljnings- och marknadsföringsåtgärder
  • Produktutveckling och -testning
  • Marknadsundersökningar och skapande av kommersialiseringsplaner
  • Utveckling av digitala tjänster

Kontakta oss

Bibliotek

Books

Behöver du stöd med informationssökning, en oas för kreativt tänkande eller få tillgång till de senaste publikationerna på ditt område? Arcadas bibliotek, våra samlingar och tjänster är öppna för alla och vi hjälper dig gärna att hitta rätt i informationsdjungeln!

Fortbildningstjänster

Glad kvinna

På Arcada stöder vi företag och organisationer för att hitta rätt kompetensutveckling. Våra program planeras i samarbete med dig och skräddarsydda efter din organisations behov.

Labb och test

Fönster på Arcada

Behöver du testa en ny produkt eller genomföra en simulering i utbildningssyfte? Eller vill du höja din personliga prestation och vill veta din maximala syreupptaningsförmåga? Hos oss hittar du mångsidiga labb- och testtjänster!

Ordna ditt evenemang på Arcada

Arcada building

Vi erbjuder mångsidiga utrymmen och tjänster till olika tillställningar - såväl stora som små. Hos oss hittar ni olika typers utrymmen från auditorier och mötesrum till dataklasser. Alla utrymmen är utrustade med modern teknik och trådlöst nät.

Samarbeta med våra forskare

Chemist

Arcada är globalt ledande i sitt aktiva forsknings- och innovationssamarbete med det omgivande samhället. Hos oss kan du dra nytta av bred tvärvetenskaplighet som finns under ett och samma tak. Vi tror starkt på att det är i gränslandet mellan olika expertisområden som en stor del av utvecklingen sker nu och i framtiden.

Anlita en student

Studenter i klass

Låt en av våra studenter göra jobbet! Våra studenter sitter på den senaste forskningsbaserade kunskapen, de är morgonsagens experter inom sitt område och är redo att ta sig an nya utmaningar. De bidrar med helt nya infallsvinklar och perspektiv, inte minst våra internationella examensstudenter som kan ge insyn i en helt annan kultur.

Stödtjänster för integration

Student posing for camera

Arcada utvecklar tjänster för dig som vill integreras med svenska som första språk. Arcadas status som SIMHE-högskola ger oss möjlighet att stöda dig på vägen. Tjänsterna utvecklas under åren 2021 - 2024. Inledningsvis erbjuder vi vägledningstjänster till ändamålsenliga utbildnings- och karriärstigar.