Skip to main content

Fortbildning

För nu- och framtidens stjärnor.

Avgiftsfria kurser för arbetslösa och permitterade

Arcada erbjuder från och med 17.4 arbetslösa och permitterade möjlighet att gratis delta i alla kurser som erbjuds inom ramen för Öppna yrkeshögskolan. Satsningen görs för att lindra samhällseffekterna av den pågående covid-19-epidemin.

Öppna yrkeshögskolan erbjuder såväl enskilda kurser som bredare kurshelheter och samtliga kurser öppnas nu upp till slutet av 2020. För de arbetslösa och permitterade som siktar på att inleda examensstudier kommer den Öppna yrkeshögskoleleden att vara avgiftsfri också under våren 2021.

Gratis vägledning

Många står nu inför en helt ny situation och det kan vara svårt att orientera sig bland de kurser som erbjuds. För den som vill få stöd att kartlägga sin situation och hitta nya vägar framåt erbjuder Arcadas vägledare gratis konsultation. Vägledarna är experter som ger stöd för att nå de egna målsättningarna och redskap att agera. Kontakta dem antingen via WhatsApp 040 59 34 385 eller via mejl vagledning@arcada.fi för att boka en personlig tid.

Frågor om kurserna? Kontakta:

Stig Blomqvist

Stig Blomqvist

Fortbildningsplanerare

+358 294 282 501
Marika Blomster

Marika Blomster

Fortbildningsplanerare

+358 294 282 505

ARCADA REKOMMENDERAR FÖLJANDE KURSER (uppdateras kontinuerligt)

Du anmäler dig till kurserna antingen via skild anmälningsblankett eller genom att skicka ett mejl till oppnayh(at)arcada.fi. I mejlet önskar vi att du, utöver att nämna vilken kurs du är intresserad av, även nämner ifall du är permitterad eller arbetslös.

KURSER SOM BÖRJAR PÅ HÖSTEN


ÖPPNA YRKESHÖGSKOLEKURSER

Arcada erbjuder ett brett utbud av kurser via öppna yrkeshögskolan. Samtliga kurser hittas i Arcadas studieguide, start.arcada.fi. Notera att vissa kurser har förhandskrav och begänsade platser. Kolla därför alltid först med oppnayh(at)arcada.fi ifall kursen har lediga platser eller förhandskrav som måste uppfyllas.

Då du hittat en kurs du är intresserad kan du kolla ifall det finns lediga platser till kursen genom att skicka e-post till oppnayh(at)arcada.fi. Nämn samtidigt i mejlet ifall du är permitterad eller arbetslös.


ÖPPNA YRKESHÖGSKOLELEDEN

För de arbetslösa och permitterade som siktar på att inleda examensstudier kommer den Öppna yrkeshögskoleleden att vara avgiftsfri också under våren 2021. Du hittar mer information om detta alternativ här.