Menu

Navigation

Lek, le och trivs - ett seminarium om att förbättra sjukhusvistelsen för långtidssjuka barn

Välkommen på seminariet Lek, le och trivs!

 

Yrkeshögskolan Arcada och välgörenhetsföreningen ProjectLiv arrangerar en inspirationseftermiddag Lek, le och trivs om att förbättra sjukhusvistelsen för långtidssjuka barn.

På seminariet presenterar Arcadastudenter sina utvecklingsförslag och du har möjlighet att ta del av temadiskussioner, idéer och mingel för att driva arbetet vidare.  Är du intresserad? Kom med – låt dig inspireras av innovativa idéer, utvecklingsförslag och erfarenheter.

 

När?             Torsdagen den 9 mars 2017 kl. 13.00–16.00

För vem?    För aktörer inom branschen, för studenter, alumner och lärare

Var?             Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1, 00560 Helsingfors

 

Projektet Lek, le och trivs är ett branschöverskridande samarbete som fördjupas och involverar allt fler Arcadastudenter från bl.a. social- och hälsovård, teknik och mediekultur. Studenterna utvecklar eller vidareutvecklar exempelvis redskap för barn i sjukhusmiljö och informationsmaterial som förbereder såväl barnen som familjen för sjukhusbesöket. 

 

Anmäl dig här

 

Har du frågor om seminariet eller projektet Lek, le och trivs? Kontakta projektchef Ira Jeglinsky-Kankainen, ira.jeglinsky(a)arcada.fi eller tfn 040 511 46 86 eller alumnkoordinator Mia Ingman, alumn(a)arcada.fi, eller tfn 050 363 3600.