Bästa arbetslivskontakt, välkommen på My Future Work 2021!

Arcada ordnar årligen nätverksevenemanget My Future Work för våra studenter och arbetslivskontakter. Evenemanget är en värdefull möjlighet för din organisation att synas och knyta kontakter till morgondagens experter.

För oss på Arcada är samarbete med er och kontakterna till arbetslivet oerhört viktiga. Därför vill vi också i år arrangera My Future Work – även om i lite ny tappning. Med anledning av den rådande pandemin kommer evenemanget att ordnas som en serie meet and greet-evenemang online. På det sättet kan vi erbjuda din organisation möjlighet att profilera sig som arbetsgivare.

Under våra meet and greet-sessioner har du som arbetslivskontakt möjlighet att möta studenter och personal från Arcada online. Under evenemanget får du möjlighet att presentera företaget och era behov för rekrytering.

Evenemangen är riktade till studenter inom våra olika institutioner, men du har också möjlighet att delta i flera olika evenemang om du vill nå studenter från olika institutioner.

VHar du frågor om inkommande MFW 2021 kan du kontakta Mia Ingman, chef för externa relationer, på mia.ingman[a]arcada.fi.

12.1 kl. 13 med studenter vid institutionen för Ekonomi och affärsanalys (företagsekonomi och IT)
18.1 kl. 13 med studenter vid institutionen för Kultur och media
21.1 kl. 13 med studenter från institutionerna för Hälsa och välfärd samt Vård (Idrottsinstruktörer, social- och häslovård)
26.1 kl. 13 med studenter från Energi- och materialteknologi (ingenjörer)
27.1 kl. 13.arbetstillfällen utomlands som erbjuds för studenter från institutionerna för Hälsa och Välfärd samt Vård (Idrott, Social- och hälsovård)
29.1 kl. 13 med studenter från institutionerna för Hälsa och välfärd samt Vård (Idrott, Social- och hälsovård)

 

Vänligen fyll i anmälan för My Future Work här senast 11.12.2020! 

(Denna anmälningslänk gäller arbetslivsrepresentanter. Anmälningsinformation för studenter publiceras inom kort)