Mera ord

Välkommen på alumnkväll! Vi välkomnar alla studenter och utexaminerade barnmorskor från Arcada och Sjukis till ett after work-event med mingel, inspiration och snacks. Under kvällen får du höra om vad som är på gång på Arcada, träffa gamla studiekompisar och lärare och knyta nya kontakter.

 

Vad? Mer än ord – alumnkväll för barnmorskor (medarrangör FDUV)

Hur önskar föräldrar till ett barn med funktionsnedsättning bli bemötta? Hur stöder du familjerna på bästa sätt? Målet är att anhöriga, som frå besked om ett barns funktionsnedsättning, ska bemötas sakligt och med omtanke. Bemötandae har lika stor betydelse även då det enbart finns en misstanke om en funktionsnedsättning. Tillsammans kommer vi att fundera över vad som är viktigt att tänka på i dessa situationer.

 

När? Onsdag 8.5.2019 kl. 17.00-20.00

Var? Arcada, Jan-Magnus Jansson plats 1, Helsingfors

 

Anmäl dig till alumnkvällen här - hoppas vi ses!

Arcada arrangerar alumnkvällen tillsammans med FDUV och Svensk-Finlands Barnmorskeförening. FDUV bjuder på smått tilltugg.

Har du frågor om alumnkvällen eller Arcadas alumnverksamhet? Kontakta då Pernilla Stenbäck på e-post pernilla.stenback[a]arcada.fi eller Mia Ingman alumn[a]arcada.fi eller på 050 363 3600.