Alumnkväll

Det enda som är konstant är förändring – speciellt dagens arbetsliv präglas av förändring i  accelererande fart. Det krävs mycket för att hänga med och förnya sig. Arcada och DIFF välkomnar dig till en alumnkväll med Reidar Wasenius. Under kvällen diskuterar vi hur du genom att utveckla din kreativitet och innovationsförmåga kan förbättra din beredskap för förändring.

Tema: Arbetsliv i konstant förändring – utveckla din kreativitet
När? Onsdag 7.11.2018 kl. 17.00-20.00
Var? Arcada, Jan-Magnus Jansson plats 1, Helsingfors

Anmäl dig här senast den 30 oktober!

Kvällen ordnas av Arcada tillsammans med DIFF Ingenjörerna i Finland. Under alumnkvällen får du också en inblick i vad som är aktuellt på Arcada och inom DIFF. Vi är glada att välkomna alumner, studenter och personal från Tekniska Läroverket och Arcada till en engagerande alumnkväll. Kom med på en inspirationskväll, träffa gamla bekanta och bredda ditt nätverk genom att träffa studenter och lärare!

Vem är Reidar? Reidar Wasenius är idag VD för FiBAN - Finnish Business Angels Network. Reidar är professionell talare och har tidigare jobbat bl.a. för Nokia, Samsung, Tekes, Yle och Arcada. Han har fungerat som hjärntränare sedan 1989 och röst sedan 1979.

Har du frågor kring alumnkvällen eller Arcadas alumnverksamhet? Kontakta då Mia Ingman, chef för externa relationer, via alumn[a]arcada.fi eller på 050 363 3600.