Skip to main content

YAMK-tutkinto

Media Management

Tutkintonimike

Master of Culture and Arts

Taso

Master

Kesto

1 vuosi

Laajuus

60 op

Kieliprofiili

Englanti

Media Management -tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti.

Etsitkö työkaluja nopeasti muuttuvan mediateollisuuden hallintaan? Vai työskenteletkö jo media-alalla ja haluaisit siitä paremman kokonaiskuvan? Uusi teknologia ja kuluttajien käyttäytymisen muutokset tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia heille, jotka pystyvät vastaamaan luoviin ja hallinnollisiin haasteisiin. Nykypäivän mediavastaavalla ei välttämättä tarvitse olla media- tai kulttuurialan koulutustaustaa. Menestyvä mediavastaava tarvitsee kuitenkin talouteen, teknologiaan ja kulttuuriin perustuvat monialaiset tiedot mediasta. Mediavastaavan työssä keskeistä on tarvittavien resurssien löytäminen ja työskenteleminen muiden ihmisten kanssa sekä kautta organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arcadan Media Management -tutkinto-ohjelman voi suorittaa työn ohella. Siihen sisältyy tosielämän tapauksia ja projekteja, joista on hyötyä erilaisten mediayritysten mediavastaaville. Jotkin kurssit, kuten opinnäytetyö, voidaan räätälöidä mielekkääksi sinun ja työnantajasi kannalta. Noin 25 % ohjelmasta suoritetaan lähiopetustunneilla ja 75 % itsenäisinä opintoina tai verkko-opintoina.

Media-alan strategiat ja innovaatiot nivoutuvat tiiviisti tutkimukseen ja kehitykseen. Tärkeällä sijalla tutkinto-ohjelmassa on opinnäytetyönä toimivan oman kehitysprojektin suunnitteleminen ja toteuttaminen. Tässä prosessissa opit tunnistamaan ongelmia, esittämään keskeisiä kysymyksiä ja raportoimaan sekä viestimään havainnoistasi akateemisten standardien mukaisesti ja alan kannalta merkityksellisellä tavalla. Opinnäyteprojektin yleisenä tavoitteena on edistää luovan yrityksen tai sisältöteollisuuden toimijoiden toimintaa tai hallintamenetelmiä. Jos toimit jo media-alalla, opinnäytetyösi on työnantajasi kannalta viisas investointi.

Löydät lisää tietoa koulutuksen englanninkielisiltä sivuilta.