my future work

 

My Future Work 2019

Oletko rekrytoimassa uutta tiimijäsentä, tutkimuksen tai tilapäisen avun tarpeessa?

Keskiviikkona 30 tammikuuta klo. 10.00-13.00 Arcadan iso tori täyttyy työnantajista, alumneista ja opiskelijoista, kun suosittu rekrytointitapahtuma My Future Work tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden löytää tulevaisuuden ammattilaiset tänään!

Tapahtuma on oiva mahdollisuus tavata henkilö CV:n taustalla helpottaakseen työtäsi löytää päteviä asiantuntijoita tiimiisi! Tilaisuuden aikana sinulla on myös mahdollisuus tavata Arcadan koulutuksen edustajia, jotka pystyvät kertomaan ajankohtaista kuulumisia ja kertoa lisää yhteistyö mahdollisuuksista.

My Future Work tarjoaa myös mielenkiintoisia luentoja ja esityksiä – nämä ovat avoinna sekä opiskelijoille että työelämän edustajille. Varmista osallistumisesi nopeasti – meillä on rajoitettu määrä paikkoja! 

Onko sinulla kysymyksiä tapahtumasta? Ota yhteyttä Mia Ingmaniin communications[a]arcada.fi tai nro 050 3633 600.

Ilmoittaudu mukaan My Future Work 2019 tapahtumaan tästä.

Näytteilleasettajat

Seuraavat yritykset ja järjestöt osallistuvat My Future Work 2018-tapahtumaan:

Tietoa näytteilleasettajalle

Tietoa näytteilleasettajalle

Osallistumalla My Future Work- tapahtumaan saat mahdollisuuden tavata Arcadan 3000 bachelor- ja masteropiskelijaa. Tänä vuonna kutsumme myös ammattikorkeakoulu Diakin opiskelijoita mukaan tapahtumaan. Tapahtuma on korkeakoulun kattavin rekrytointitilaisuus, jonka aikana tulevaisuuden kyvyt saavat mahdollisuuden tutustua yritykseesi tai organisaatioosi jo tänään. Kielitaitoiset opiskelijamme ovat haluttuja työmarkkinalla ja etsivät jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, projekteja, harjoittelupaikkoja ja työmahdollisuuksia.

Osallistumismaksu:
300,00 € (sis. ALV)

Hintaan sisältyy näyttelypöytä (120x80 cm tai 180x80 cm), virvokkeita, lounas kahdelle, langaton internetyhteys, sähköt ja tekniset apuvälineet mahdollisuuksien mukaan. Näytteilleasettajana teillä on myös mahdollista osallistua päivän luennoille maksutta.

Osoite:

Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki
Puh. 0207 699 699 (info)

Käytännön järjestelyt:

Messupöytien valmistelu:
My Future Work järjestetään Arcadatalon isolla torilla, kerros 2. Näytteilleasettajat ovat tervetulleita valmistelemaan messupaikkojaan klo. 8-10.

Pysäköinti ja julkiset kulkuyhteydet:
Arcada sijaitsee Arabianrannassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Raitiovaunut 6 ja 8 suuntaan Arabia pysähtyvät "Kyläsaarenkatu" pysäkillä, kivenheiton päässä Arcadatalosta.

Autojen pysäköintiä varten on helpointa käytää Kauppakeskus Arabian pysäköintihallia.

WiFi
Talossa löytyy langaton verkkoyhteys, jota on mahdollista käyttää maksutta messujen aikana.

Kysymykysiin vastaa mielellään Mia Ingman, puh. 050 36 33 600 tai osoittessa communications[a]arcada.fi.

Ohjelma