Skip to main content

Sote-uudistus, muutos ja johtaminen -täydennyskoulutus

Sote uudistuu 2020. Mikä muuttuu, ja millaista johtamista tarvitaan? Mikä on esimiesten ja sektorijohdon rooli uudistuksessa? Entä miten pitää asiakas keskiössä, kun palveluita integroidaan?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen Arcadan ja Diakin Sote-uudistus, muutos ja johtaminen -seminaarisarjasta. Täydennyskoulutus antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksesta, ja saat paremmat valmiudet ottaa vastaan uudistuksen tuomat muutokset omassa työssäsi.

 

Opit myös, mitä yhdenvertaiset palvelut tarkoittavat yksilöiden näkökulmasta, kun vastuu sote-palveluiden tarjoamisesta siirtyy kunnilta 18 maakuntaan vuonna 2020.

 

Koulutus on tarkoitettu sote-alan työntekijöille, esimiehille, johdolle, päättäjille ja opiskelijoille.

 

26.1. fokuksessa on monialainen yhteistyö ja palveluiden integraatio

 

Tilaisuudessa Arcadan yliopettaja Ira Jeglinsky puhuu moniammatillisesta yhteistyöstä, ylilääkäri Virpi Jolkkonen kertoo moniammatillisesta yhteistyöstä Vuosaaren terveysasemalla ja kuulemme myös kokemusasiantuntijan kertovan tarinansa: Asiakkaana monella luukulla. Tilaisuuden juontaa yliopettaja Ira Jeglinsky

 

Paikka: Iso auditorio, ammattikorkeakoulu Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki

Aika: Perjantai 26.1.2018 klo 13–16

 

Muiden seminaaripäivien aiheet ja ajankohdat:

  • Asiakaslähtöisyys sotessa: 23.3.2018 klo 13–16
  • Digitalisaatio ja sote: 4.5.2018 klo 13–16
  • Maakuntien kokemuksia kokoava valtakunnallinen sote-seminaari: 21.9.2018 klo 10–16

Puhujina mm. Vihreiden varapuheenjohtaja, köyhyystutkija Maria Ohisalo, tutkija Jonas Tana (Arcada) ja apotti Monica Hostion. Lisää infoa seminaarisarjasta löydät tästä.

Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Voit osallistua yksittäisiin seminaaripäiviin tai ilmoittautua koko seminaarisarjaan. Hinta: 60 euroa/kerta tai 200 euroa/koulutus. Ilmoittaudu tästä viimeistään 23.1.2018.

 

Tervetuloa!

Koulutuksen järjestävät Arcada ja Diak.