Modernit tilat kauniissa Arabianrannassa

Tapahtumat seminaareista illallistilaisuuksiin

Arcada sijaitsee Arabianrannassa ainoastaan 6 km Helsingin ydinkeskustasta. Liikenneyhteydet keskustasta ovat loistavat.

Rakennus on moderni, valmistunut 2004. Suuri auditoriomme mahdollistaa isompienkin konferenssien järjestämisen joihin voi hyvin yhdistää esimerkiksi juhlallisen illallisen muissa tiloissamme.

Asiakkaana Teillä on mahdollisuus vuokrata ainoastaan tila meiltä tai voitte antaa meidän hoitaa kaiken kutsuista kiitoskortteihin. Arcadan Congress and Event Manager on tietysti aina käytettävissänne.

Tilat

Suuri auditorio

Suuri auditorio on huippuvarusteltu tila 278 henkilölle. Perusvarustukseen kuuluu internetyhteys, videotykki, tietokone ja fläppitaulu. Lisäksi tilassa on pimennysverhot ja dokumenttikamera.

Pieni auditorio

Pieneen auditorioon mahtuu 100 henkilöä. Auditorion hyvään varustukseen kuuluu muun muassa internetyhteys, videotykki, tietokone ja fläppitaulu.

Torit

Isolla torilla voidaan järjestää esimerkiksi cocktailtilaisuuksia, päivällisiä tai muita juhlia. Tässä upeassa avoimessa tilassa on 200 istumapaikkaa tai 400 seisomapaikkaa.

Toinen torimme soveltuu hyvin pienempien tilaisuuksien järjestämiseen. Tässä valoisassa tilassa on 100 istumapaikkaa tai 200 seisomapaikkaa.

Kabinetti ja ryhmätyötila

Huippunykyaikaisessa kokouskabinetissamme voidaan järjestää 5–15 henkilön kokouksia. Nykyaikaiseen ja valoisaan ryhmätyöhuoneeseemme mahtuu 20–70 henkilöä. Näissä tiloissa vakiovarustuksena on videotykki ja internetyhteys.

Catering

Tarjolla on myös konferenssipaketti, johon kuuluu konferenssitilan lisäksi aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi tai päivällinen. Kysy lisää muista vaihtoehdoista. Arcada-talon ateriapalveluista vastaa Fazer Amica.

Ota yhteyttä

Maria von Bonsdorff-Hermunen, Congress and Event Manager
0207 699 503 / 050 592 2846

congress[a]arcada.fi

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki