Skip to main content

Ylempi AMK-tutkinto

Opiskele Ylempi AMK-tutkinto Arcadassa!

Ota seuraava askel työelämässä

Arcadan masteropinnot on tarkoitettu sinulle, joka etsit uusia haasteita ja haluat kasvaa ammatillisessa roolissasi

Arcada arjoaa YAMK-tason koulutusta ja kursseja.

Tarjoamme monia vaihtoehtoja kasvaa omassa ammatillisessa roolissa, hankkia kysyttyä osaamista, laajentaa omaa ammatillista verkostoa ja ottaa seuraava askel uralla. Joustavat ylemmät ammattikorkeakoulututkintomme voidaan suorittaa työn ohessa. Ne on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat tarttua uusiin haasteisiin ja tähtäävät tulevaisuudessa johto- tai kehitystehtäviin. Eikö aika riitä koko tutkinnon suorittamiseen? Tarjoamme myös opintosuunnitelmiin sisältyviä yksittäisiä kursseja avoimen ammattikorkeakoulun kautta, erikoistumisopintoja sekä erilaisia täydennyskoulutuskursseja.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot

Oletko valmis tarttumaan uusiin tehtäviin ja ottamaan lisää vastuuta työpaikallasi? Oletko ollut jo muutaman vuoden työelämässä ja haluaisit uusia, houkuttelevia mahdollisuuksia sekä enemmän kilpailukykyä työmarkkinoilla? Arcadan ylempi AMK-tutkinto voi olla etsimäsi ponnahduslauta. Tiesitkö, että kaikki ylemmät ammattikorkeakoulututkintomme voidaan suorittaa työn ohessa?

Tutkinnot

Arcadan ruotsinkieliset ylemmät AMK-tutkinnot (master)

Arcadan englanninkieliset ylemmät AMK-tutkinnot (master)

YAMK-tason kurssit

Hanki uusia taitoja ja paranna kilpailukykyäsi YAMK-tason kursseilla ja erikoistumisopinnoilla.

 

Masternivå

Erikoistumisopinnot

Tarjoamme myös erikoistumisopintoja eli laajempia kurssipaketteja eri aloilta.

Lue lisää erikoistumisopinnoista

Avoimet AMK-kurssit

Arcadan avoimilla AMK-kursseilla voit laajentaa ja syventää osaamistasi osallistumalla yksittäisille ammattikorkeakoulun kursseille. Voit valita kurssit tutkintojemme opintosuunnitelmista. Koska opetusta annetaan sekä päivisin että iltaisin, voit opiskella työn ohessa. Jos haet vastaavaan tutkintokoulutukseen myöhemmin, kurssit luetaan hyväksesi.

Lue lisää avoin AMK-kursseista

Täydennys-/erikoistumiskoulutus

Arcada Täydennyskoulutus tarjoaa aikuisopiskelijoille koulutusta ja kursseja ruotsin, suomen ja englannin kielillä. Kurssit on laadittu yhteistyössä työelämän edustajien kanssa, jotta ne vastaisivat modernien työmarkkinoiden tarpeisiin. Arcada tarjoaa myös valmennuskursseja ja räätälöityjä kursseja yrityksille sekä organisaatioille.

Tutustu tarjontaan

Investoi tulevaisuuteesi

Kolme syytä valita Arcada

1. Laajenna verkostoasi

Yksi Arcadassa opiskelun tärkeimmistä eduista on se, että pääset laajentamaan ammatillista verkostoasi. Huolimatta siitä, valitsetko lyhyemmän kurssin vai YAMK-tutkinnon, voit solmia kontakteja oman alasi toimijoihin sekä muihin tahoihin, osallistua samoille kursseille ja saada arvokkaita uusia näkökulmia sekä ideoita. Pääset solmimaan kontakteja myös johtaviin akateemisen alan edustajiin sekä yritysten ja organisaatioiden edustajiin säännöllisillä vierailuluennoilla ja yhteistyössä työelämän kanssa toteutettavissa projektitöissä.

2. Joustavat opinnot

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja nykyisen työroolisi ja opintoihin käytettävissä olevan ajan mukaan. Melkein kaikki ylemmät ammattikorkeakoulututkintomme voidaan suorittaa työn ohella. Lyhyemmiltä kursseilta saat arvokasta osaamista, ja ne luetaan hyväksesi, jos haet myöhemmin opiskelemaan vastaavaan YAMK-tutkintoon.

3. Tutkimus ja kehitys

Arcadassa tehtävä soveltava tutkimus on relevanttia myös ympäröivän maailman kannalta. ”Made in Arcada” -leima tarkoittaa, että asiassa on keskitytty sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen että yhteiskunnan, julkisen sektorin ja liikemaailman kohtaamiin haasteisiin vastaamiseen. Tutkimus ja kehitys ovat tärkeä osa kaikkea koulutustamme esim. opinnäytetyössä, joka voidaan räätälöidä työnantajasi kehitystarpeita vastaavaksi.

Arcadan ylemmät AMK-tutkinnot

Työmarkkinat kehittyvät yhä nopeammin, joten jatkuvan ammatillisen kasvun ja kehittymisen tarve on suurempi kuin koskaan. Ovatko tietosi ja osaamisesi päivityksen tarpeessa? Vai onko tähtäimessäsi johtava asema tai työskenteleminen tutkimus- tai kehitystehtävissä?

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu työelämässä jo oleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan sekä työskennellä johtamis-, muutos- ja kehitystehtävissä.

Pääsyvaatimuksena on alan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi alalta on oltava vähintään kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Työmarkkinoilla ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettua maisterin tutkintoa. Jos olet jo suorittanut ylemmän AMK-tutkinnon ja haluat jatkaa akateemisella uralla, voit hakeutua opiskelijaksi yliopistotasoisiin lisensiaatin ja tohtorin tutkintoihin.

Kaikki Arcadan ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot voidaan suorittaa päätoimisesti, jotkut myös osa-aikaisesti työn ohella (International Business Management ja kaikki ruotsinkieliset YAMK-koulutukset). Opinnot käsittävät joko 60 tai 90 opintopistettä, eli ne voidaan suorittaa noin 1 tai 1,5 vuodessa päätoimisesti.  Monien kurssien tehtävät ja opinnäytetyö voidaan räätälöidä työnantajasi kehitystyötarpeita vastaaviksi.

Kaikki ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot ovat verkkopohjaisia, mutta sisältävät myös luentoja, työryhmiä ja seminaareja. Lähiopetuspäivinä opetusta annetaan pääasiassa klo 16 jälkeen arkisin ja klo 9–17 lauantaisin. Kaikki ruotsinkieliset YAMK-koulutukset järjestetään kokonaan verkossa.