Yksittäiset avoimen AMK:n kurssit tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi itseäsi kiinnostavilla aloilla. Tarvitseeko osaamisesi päivitystä, haluatko syventyä uuteen aihealueeseen tai haluatko vain kokeilla korkeakoulukursseja?

Avoimia AMK-kursseja voi suorittaa osittain työn ohessa. Opetusta on sekä päiväsaikaan että ilta-aikaan mm. luentojen, harjoitusten, projektitöiden, kirjallisuusopintojen, etäopintojen ja tenttien muodossa.

Huomaa, että yksittäisiä avoimen AMK:n kursseja ei ole ensi sijassa suunnattu Arcadan bachelor-tason korkeakoulututkintoon tähtääville. Jos tähtäät korkeakoulututkintoon, voit valita yksittäisten kurssien sijaan avoimen AMK:n polun. Yksittäisiä kursseja suorittamalla et esimerkiksi voi suorittaa harjoittelua tai kirjoittaa opinnäytetyön.

Laaja kurssivalikoima

Voit valita kaikista Arcadan tarjoamista tutkintokoulutusten kursseista haluamasi. Arcadan opinto-oppaasta löydät lukuvuoden 2018–2019 kurssitarjontamme tiedot eli kurssiajat, luokkatilat, sisällöt, pohjatietovaatimukset, tavoitteet, opintopistemäärät ja työmenetelmät sekä kirjallisuusluettelot. Opinto-oppaasta selviävät myös yksittäisten kurssien ilmoittautumisajat.

Laadi itse ”lukujärjestys” valitsemistasi kursseista. Sen jälkeen seuraat valitsemiesi kurssien aikataulua ja vaatimuksia.