Skip to main content

Avoin AMK

Opiskele joustavasti. Opi, kasva ihmisenä tai löydä oma mielenkiinnon kohteesi.

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa joustavia opintoja

Etsitkö mahdollisuutta oppia uutta tai syventää osaamistasi? Onko tavoitteenasi suorittaa ammattikorkeakoulututkinto Arcadassa? Tutustu Arcadan avoimeen ammattikorkeakouluun ja löydä avoimen ammattikorkeakouluopintojen tarjoamat mahdollisuudet!

Arcadan avoin ammattikorkeakoulu (Avoin AMK) tarjoaa bachelor- ja master-tason ammattikorkeakouluopintoja ruotsiksi ja englanniksi seuraavilla aloilla:

  • liiketalous
  • tekniikka
  • media
  • kulttuuri
  • urheilu
  • sosiaali- ja terveysala
  • kielet

Avoin AMK-polku

Ilmoittautumisaika Arcadan ruotsinkielisiin avoimen AMK-polku opintoihin 

Avoin AMK-polku mahdollistaa joustavan alun tutkinto-opinnoille.

Lue lisää

Kiinnostavatko avoimet AMK-opinnot?

Ota yhteyttä Arcadan avoimeen ammattikorkeakouluun


Arcadan avoin ammattikorkeakoulu

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki
oppnayh(at)arcada.fi tai open@arcada.fi

 

Avatar

Stig Blomqvist, PM

Täydennyskoulutusjohtaja

020 7699 501

Avatar

Marika Blomster, HVM

Täydennyskoulutussuunnittelija

0294 282 505

Opiskelijoidemme kokemuksia avoimesta AMK:sta

 

Avatar

Philip Mattsson

opiskelee liiketaloutta Arcadan avoimen AMK:n polulla

– En päässyt sisään valintakokeen kautta mutta olin varma, että haluan opiskella yritystaloutta. Kun kuulin avoimesta AMK:sta, se tuntui itsestäänselvältä vaihtoehdolta. Olin erittäin motivoinut aloittamaan opintoni enkä missään nimessä halunnut odottaa seuraavan vuoden  sisäänpääsy mahdollisuutta. Näin tämän investointina itseeni ja tulevaisuuteni, koska opinnot parantavat työllistymismahdollisuuksiani.

Avatar

Sarah Peltonen

opiskelee fysioterapiaa Arcadan avoimen AMK:n polulla

– Olin lukenut avoimesta AMK:sta Arcadan sivuilta ja pidin sitä hyvänä kakkosvaihtoehtona. Lisäksi pääsin heti kokeilemaan, sopisiko tämä ala minulle, sen sijaan, että olisin odottanut vuoden seuraavaa valintakoetta. Sitä huomaa aika nopeasti, onko tullut valinneeksi oikean koulutusalan, ja silloin onkin hienoa voida jatkaa bachelor opintoihin, kun tilillä on jo 60 suoritettua opintopistettä.

Kahdenlaisia avoimia AMK-opintoja

Arcadan avoin AMK tarjoaa joustavia opiskelumahdollisuuksia. Voit valita joko bachelor-tason avoimet AMK-opinnot tai suorittaa yksittäisiä avoimen AMK:n kursseja bachelor- tai master-tasolla.

Huomaathan, että jos olet jo Arcadan tutkinto-opiskelija, et voi samaan aikaan opiskella Arcadan avoimessa ammattikorkeakoulussa.

 

Avoin AMK-polku

Avoimen ammattikorkeakoulun polku (Avoin AMK-polku) on erityisesti Arcadan bachelor-tason tutkintoon tähtääville suunnattu mahdollisuus. Opiskelet yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ja seuraat tutkintokoulutuksen opinto-ohjelmaa.

Vaikka avoimen ammattikorkeakoulun opinnot eivät sellaisinaan johda tutkintoon, ne antavat mahdollisuuden kokeilla korkeakouluopintoja ja siirtyä myöhemmin Arcadaan tutkinto-opiskelijaksi. Siirryt sujuvasti avoimelta polulta tutkinto-opiskelijaksi suoritettuasi 60 opintopistettä valitsemasi alan opintoja. Kiinnostuitko?

Lue lisää avoimen AMK:n polusta

 

 

Avoimet AMK-kurssit

Yksittäiset avoimet AMK-kurssit tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi itseäsi kiinnostavilla aloilla. Tarvitseeko osaamisesi päivitystä, haluatko syventyä uuteen aihealueeseen tai haluatko vain kokeilla AMK- tai YAMK-tason korkeakoulukursseja? Voit valita haluamasi kurssit tutkintokoulutustemme opintosuunnitelmista ja, koska opetusta järjestetään sekä päivisin että ilta-aikaan, voit opiskella myös työn ohessa. Jos haet vastaavaan tutkintokoulutukseen myöhemmin, suorittamasi kurssit hyväksiluetaan. Kiinnostuitko?

Lue lisää avoimista AMK-kursseista