Skip to main content

AMK-tutkinto

Arcadassa voit opiskella AMK-tutkinnon ruotsiksi tai englanniksi. Tarjoamme 14 tutkintoa ruotsin kielellä ja kolme englannin kielellä.

AMK-tutkinto

Tulevaisuus alkaa tässä ja nyt!

Arcada tarjoaa yhteensä 14 ruotsinkielistä ja 3 englanninkielistä ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä koulutusohjelmaa. Meillä pääset osalliseksi uusimmasta asiantuntemuksesta haluamallasi alalla ja saat tietoja ja taitoja, joita työmarkkinoilla todella tarvitaan – nyt ja tulevaisuudessa!

Kolme syytä valita Arcada

treskäl.jpg

1. Teoria kohtaa käytännön

Mitkä ovat Arcadan tavoitteet? Haluamme tietenkin antaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua tulevaisuuden urallasi. Paras tapa sen saavuttamiseksi on tarjota koulutusohjelmia, jotka keskittyvät yhtä lailla teoriaan kuin käytäntöön.

Lukeminen on tärkeää, mutta niin on tekeminenkin. Siksi opiskelijat viettävät suuren osan opiskeluajastaan kentällä ja todellisia olosuhteita vastaavissa oppimisympäristöissä. Kun lukemalla opittu muuntuu käytännön kompetenssiksi, voit tuntea olosi varmaksi ja turvalliseksi tulevassa ammatillisessa roolissasi. 

2. Tiiviit yhteydet työelämään

Kuvittele, että voisit jo opintojen aikana saada arvokkaiden tietojen ja taitojen lisäksi ansioluetteloosi tärkeitä merkintöjä mielenkiintoisista hankkeista ja yhteistyöprojekteista. Arcadassa saat jo opiskeluaikana kääriä hihat ja tehdä töitä yhdessä alan parhaiten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Samalla kun tietosi ja osaamisesi kasvavat, saat osallistua aina vain haastavampiin hankkeisiin, hankkia korvaamatonta työkokemusta ja kuka tietää – ehkä tutustut jonkin projektin yhteydessä projektipäällikköön, josta tulee joskus työnantajasi. 

3. Kansainvälinen Arcada

Maailma kutistuu. Työmarkkinat kansainvälistyvät vuosi vuodelta enemmän. Jos etsit uusia näkökulmia ja kokemuksia, mahdollisuutesi ovat käytännössä rajattomat. 

Tiesitkö, että Arcadan käytävillä puhutaan yli 40 kieltä ja että opiskelijamme pääsevät opiskelijavaihtoon, osallistuvat projekteihin ja opiskelevat kursseilla ympäri maailmaa? 

Minne sinä haluat matkustaa, mitä haluat saavuttaa ja mitä vielä odotat?