Skip to main content

Arcadahallen

Tulevaisuuden urheiluhalli – Nyt.

Tervetuloa tulevaisuuden liikuntahalliin!

Arcadahallen on ainutlaatuinen liikuntapaikka: huippuvarusteltu urheiluhalli, joka on rakennettu viiden opiskelija-asuntokerroksen päälle!

Uusi Arcadahallen koostuu modernista kuntosalista, huippuvarustellusta testilaboratoriosta sekä urheiluhallista, jossa voi pelata pallopelejä ja harrastaa välinevoimistelua. Kuntosali on varustettu ajanmukaisilla välineillä jotka tukevat nykypäivän harjoittelumenetelmiä. Testilaboratoriossa voidaan tehdä monipuolisia kuntotestejä: hapenottotestejä, kehonkoostumusmittauksia sekä erilaisia lihaskunto- ja hyppytestejä. Urheiluhallia rakennettaessa keskiössä taas on ollut eri urheilulajien valmiuksiin tarvittavan harjoittelun tukeminen.

Urheiluhalli ja kuntosali tarjoavat korkeatasoiset ja tarkoituksenmukaiset tilat terveys- ja hyvinvointialan, erityisesti liikunnanohjaajien ja fysioterapeuttien koulutukseen Arcadassa. Testilaboratorio tukee urheilun, liikkeen ja liikunnan opetusta ja tutkimusta.

Samalla Arcadahallen palvelee myös lähialuetta, sillä tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille tahoille. Halli toivottaa tervetulleiksi niin pääkaupunkiseudun tulevat huippu-urheilijat kuin heidät, jotka treenaavat ylläpitääkseen kuntoaan. Testilaboratorio on suunniteltu niin, että se voi palvella laajoja asiakasryhmiä ja tehdä kuntomittauksia edulliseen hintaan.

Varaa aika!

Haluatko vuokrata tiloja Arcadahallenista tai oletko kiinnostunut kuntotesteistä? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Kyselyt

Yhteystiedot

Kyläsaarenkuja 6 A
00560 Helsinki

info@arcadanova.fi
020 769 9400