Skip to main content

AMK-tutkinto

Mechanical and Sustainability Engineering

Tutkintonimike

Bachelor of Engineering

Taso

Bachelor

Kesto

4 vuotta

Laajuus

240 op

Kieliprofiili

Englanti

Materials Processing Technology -tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti.

Oletko kiinnostunut tuotekehityksestä? Haluatko oppia luomaan ja suunnittelemaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita oikeista, toimivista materiaaleista? Arvostatko dynaamista ja tutkimukseen suuntautunutta ilmapiiriä?

Arcadan prosessi- ja materiaalitekniikan koulutuksella on selkeä keskipiste – toiminnalliset, tarkoituksenmukaiset materiaalit ja suunnittelu. Olet saattanut jo kuulla tuotteista, joilla on älykkäitä ja toiminnallisia ominaisuuksia. Usein älykkyys liittyykin nimenomaan materiaalin valintaan. Polymeereissä ominaisuudet yhdistyvät usein täydelliseksi kokonaisuudeksi – keveys, mekaaninen lujuus, joustavuus ja matalat tuotantokustannukset ovat vain joitakin polymeeripohjaisten materiaaliratkaisujen eduista. Opintoihin kuuluu nykyaikaista polymeeritekniikkaa ja -prosesseja sekä kestävää kehitystä ja muotoilua, ja koulutus valmistaa asiantuntijaksi toimiviin materiaaleihin perustuvassa tuoteinnovaatiossa.

Tutkinto-ohjelma avaa ovia kukoistavalle alalle, jolla insinööreistä on jatkuva kysyntä. Insinöörejä ja materiaaliasiantuntijoita tarvitaan oikeastaan kaikilla teollisuuden aloilla valmistusteollisuudesta tuotteiden toimitusketjuihin ja julkiselle sektorille.

Löydät lisää tietoa tästä koulutusohjelmasta englanninkielisiltä sivuilta.