Skip to main content

AMK-tutkinto

International Business

Tutkintonimike

Bachelor of Business Administration

Taso

Bachelor

Kesto

3,5 vuotta

Laajuus

210 op

Kieliprofiili

englanti

Koulutuksen opetuskieli on englanti.

Jos haluat opiskella liiketaloutta ja hallintoa englannin kielellä aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja saada kansainväliselle uralle valmistavat tiedot ja kokemuksen, tämä tutkinto-ohjelma on sinua varten.

International Business -tutkinnon tarkoituksena on kouluttaa kansallisesti ja kansainvälisesti suuntautuneita innovatiivisia ihmisiä, joilla on tämän päivän elinkeinoelämässä tarvittavaa korkeatasoista ja käytännönläheistä ammattiosaamista. Koulutusohjelmasta valmistuneilla on laajat perustiedot liiketalouden eri osa-alueista, valmiudet soveltaa liiketaloudellisen kehittämisen metodiikkaa ja tietojenkäsittelyä sekä syvälliset tiedot omasta erityisalueestaan. Opiskelijat valitsevat suuntautumisvaihtoehdokseen markkinoinnin, logistiikan, matkailun tai Financial Managementin ja kehittyvät alansa kovatasoisiksi ammattilaisiksi. Valittavana on myös useita lisämoduuleja, joiden avulla opiskelijat voivat räätälöidä koulutuksen omien tarpeidensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Koulutukseen kuuluu myös kieliopintoja.

Yli 50 % International Business -koulutusohjelman opiskelijoista on ulkomaalaistaustaisia, joten tarjolla on monenlaisia näkökulmia. Arcadan opettajilla on moninainen ja kansainvälinen tausta, ja meillä käy vierailevia luennoitsijoita ulkomailla toimivista kumppaniyliopistoista ja liiketalouden oppilaitoksista. Opetus on siten aina laadukasta ja ajantasaista. Opiskelijat viettävät useita kuukausia työharjoittelussa suomalaisissa yrityksissä tai ulkomailla soveltamassa teoriaopintojaan käytäntöön.

Lue lisää koulutuksesta englanninkielisiltä sivuilta.