Ammattikorkeakoulujen kevään toinen hakuaika alkaa keskiviikkona 15.3.2017. YAMK-tutkinto soveltuu sinulle jolla on jo bachelor-tason tutkinto ja kolmen vuoden työkokemus alaltasi. Koulutukset alkavat syksyllä 2017. YAMK-opinnot ovat monimuoto-opintoja ja suunniteltuja suoritettavaksi työn ohella.

Ruotsiksi Arcada tarjoaa ylempää korkeakoulutukintoa urheilu, sosiaali- ja terveysalalla (högre YH inom idrott, social och hälsovård).

Kliininen asiantuntija
Sosiaaliala
Terveyden edistäminen
Kuntouttaminen

Ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haetaan korkeakoulujen yhteisessä valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi. Myös ruotsinkieliset YAMK-koulutukset ovat osa yhteishakua ja hakuaika on 15.3-5.4 klo.15.00.

Arcada tarjoaa myös opintopaikkoja englanninkielisillä YAMK-koulutusohjelmilla: International Business Management, Media Management sekä uutuudet Real Estate Energy ja Mental Health.

Arcadan hakijapalvelu auttaa kysymyksissä jotka koskevat hakuprosessia ja pääsykokeita sähköpostitse antagningsservice@arcada.fi tai puhelimitse 0207 699 699. Tutustu myös hakijan infopakettiin tässä (ruotsiksi).

Koulutus