Perheyritys Oy Flinkenberg Ab tukee Arcadaa ja varainkeruukampanjaa Huomisen sankarit –Made by Arcada arvokkaalla 10 000 euron lahjoituksella. Osaamisen kehittäminen on lahjoituksen perustana.

– Haluamme kantaa yhteiskuntavastuumme ja tukea korkeakoulutusta. Arcada moni-ala korkeakouluna antaa nuorille mahdollisuuden kehittyä asiantuntijoiksi, jotka pelastavat henkiä, tekevät töitä ympäristön puolesta, perustavat yrityksiä ja tekevät keksintöjä, Flinkenbergin toimitusjohtaja Christoffer Ehrnrooth toteaa. 

Lahjoituksen myötä Flinkenberg on mukana tukemassa Arcadan laadukasta koulutusta ja tutkimusta ja täten takaamassa osaamisen kehitystä ja osaavan työvoiman saatavuutta.  
– Meillä Flinkenbergillä on töissä monta teknisen alan osaajaa, jotka esimerkiksi tekevät töitä meidän energia tuotteiden parissa. Toivon mukaan saamme myös vastaisuudessa osaavia henkilöitä meille töihin. Osaaminen ja sen kehitys ovat meille hyvin keskeisiä kilpailutekijöitä ja tästä syystä haluamme olla mukana tukemassa Arcadaa, Ehrnrooth jatkaa. 

Arcadan rehtori Mona Forsskåhl näkee lahjoituksen osoituksena etenkin korkeakoulun tekniikan alan koulutuksen arvostuksesta ja tärkeydestä.
– Olemme hyvin kiitollisia saamastamme tuesta. Arcadan kaksikieliset insinöörit ovat haluttuja työmarkkinoilla. Lahjoitus on tärkeä tuki, jotta pystymme myös tulevaisuudessa kouluttamaan asiantuntijoita ja osaajia mm. jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä olevalle tekniikan alalle, Forsskåhl sanoo. 

Arcadan varainkeruukampanja jatkuu vuoden 2018 loppuun. Kerätyt varat tukevat Arcadan 
määrätietoista työtä kestävän koulutuksen puolesta ja tutkimuksen edelläkävijänä. Hallitus on sitoutunut tukemaan ammattikorkeakouluja 24 miljoonan suuruisella vastinrahoituksella vuoden 2018 loppuun mennessä kerätyille varoille. 

Lisätietoja:

Christoffer Ehrnrooth
Toimitusjohtaja, Oy Flinkenberg Ab
+358 40 0573 599
christoffer.ehrnrooth@flinkenberg.fi

Mona Forsskåhl
Rehtori, Ammattikorkeakoulu Arcada
+358 50 4305 940
mona.forsskahl@arcada.fi

Lehdistötiedote