Valmistujaisjuhlat kesäkuu 2018
Valmistujaisjuhlat kesäkuu 2018

Yhteensä 499 opiskelijaa suorittivat alemman tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Arcadassa vuonna 2018. Se on uusi ennätys vuositasolla. Tänään, 18 tammikuuta, järjestetään toinen valmistujaisjuhla niille, jotka valmistuivat Arcadasta vuonna 2018.

Kuluneen vuoden aikana yhteensä 435 opiskelijaa ovat suorittaneet alemman ammattikorkeakoulututkinnon ja 64 ovat suorittaneet ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

- On erittäin positiivista nähdä niin monta uutta alumnia. Luvut ovat kasvaneet tasaisesti muutaman vuoden ajan, mikä osoittaa, että meidän tarjoama koulutus on suosittu, että opetusmenetelmämme ovat laadukkaita ja että toimintamme on opiskelijakeskeistä, kertoo koulutuksesta vastaava rehtori Carl-Johan Rosenbröijer.

Arcadalla on tiivis yhteistyö yritysten ja organisaatioiden kanssa. Jokaisen alemman amk-tutkinnon tutkintovaatimuksiin on sisälletty harjoittelujaksoja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikilla tutkinnon suorittaneilla on teoreettisen osaamisen lisäksi vankka ammattitaito jo valmistuessaan.

- Haasteenamme on se, että monet opiskelijoistamme ovat niin haluttuja työmarkkinoilla. Näissä tapauksissa meidän tukemme on tarpeen, jotta he saisivat viimeisetkin kurssit suoritettua. Se on toki positiivinen ongelma, Rosenbröijer lisää hymyillen.

Tällä hetkellä Arcada tarjoaa 17 alempaa AMK-tutkintoa ja 10 ylempää AMK-tutkintoa.

Lehdistötiedote