Ammattikorkeakoulu Arcada siirtyy 15. elokuuta uuteen organisaatiomalliin, jota vahvistetaan viidellä uudella rekrytoinnilla. Lukuvuoden alkaessa korkeakoulussa on kaksi uutta vararehtoria, uusi sopimusvalmennuksen-, ja jatkuvan oppimisen johtaja, uusi viestintäjohtaja ja uusi osastonjohtaja joka johtaa hoitoalan yksikköä.

- Hakemukset ovat kokonaisuudessaan olleet korkealaatuisia. Valitut ehdokkaat ovat poikkeuksetta osoittautuneet hyvin päteviksi ja sitoutuneiksi tehtäviinsä, Arcadan rehtori ja toimitusjohtaja Mona Forsskåhl toteaa.
Hän on ilahtunut suuresta kiinnostuksesta virkoja kohtaan, mikä selvästi osoittaa, että ammattikorkeakoulu on onnistunut luomaan myönteisen kuvan ja selkeät arvot jotka ulottuvat yhteiskuntaan.

Uusi organisaatiomalli tuo mukanaan kaksi vararehtoria, joista kummallakin on oma vastuualueensa. Vararehtorin virkaan on valittu yliopettaja Carl-Johan Rosenbröijer vastuualueenaan tutkintokoulutus. Rosenbröijerillä on vahva johtamiskokemus sekä yritysmaailmasta, että akateemisesta maailmasta. Viime vuosina hän on vastannut ylempään ammattikorkeakoulututkimukseen (YAMK) johtavasta International Business Management koulutusohjelmasta Arcadalla.

Vararehtoriksi johtamaan tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoimintaa on valittu professori Henrika Franck. Franck on tutkinut eettistä johtajuutta ja strategiatyötä, ja tulee tukemaan ja kehittämään ammattikorkeakoulun menestyvää tutkimustyötä. Samalla hän pyrkii tekemään Arcadan uraauurtavaa tutkimusta entistä tunnetummaksi.

Sopimuskoulutuksen ja jatkuvan oppimisen johtajaksi valittiin Lotta Wikman laaja-alaisen myynti-, konsultointi-, ja johtamiskokemuksensa ansiosta. Wikman on toiminut Woltin maajohtajana Suomessa, ja on aiemmin työskennellyt johtotehtävissä myös kansainvälisesti.

Viestintäjohtajan virkaan astuu Hanna Donner, joka on aiemmin toiminut Svenska Handelshögskolan Hankenin markkinointipäällikkönä. Donner tulee ensisijaisesti vahvistamaan ja kehittämään Arcadan tuotemerkkiä.

Uuden hoitoalan yksikön johtajan virkaan astuu Maria Forss. Forss on terveyden edistämisen, johtajuuden ja organisaatiokehityksen asiantuntija, joka viime vuosina on vastannut Arcadan korkeampaan ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavasta terveyden edistämisen koulutusohjelmasta.

Carl-Johan Rosenbröijer, Lotta Wikman, Hanna Donner ja Maria Forss astuvat virkaan 15. elokuuta. Henrika Franck aloittaa työnsä 3. syyskuuta.

Lisätietoja
Mona Forsskåhl
Rehtori, Ammattikorkeakoulu Arcada
+358 50 430 5940

Lehdistötiedote