Camilla Wikström-Grotell
Camilla Wikström-Grotell

TtT Camilla Wikström-Grotell siirtyy ammattikorkeakoulu Arcadan akateemisten kumppanuuksien johtajaksi 1.1.2019 alkaen. Arcada panostaa uuden toimen myötä yhä vahvemmin kansainvälisten akateemisten verkostojen ja kumppanuuksien kehittämiseen korkean laadun varmistamiseksi.

Arcada kuuluu jo tänään maamme kansainvälisimpiin ammattikorkeakouluihin ja tekee yhteistyötä useiden eri korkeakoulujen kanssa maailmanlaajuisesti. Uusi toimi vahvistaa kansainvälistä profiilia kehittämällä valittuja akateemisia kumppanuuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa koulutus- ja tutkimusyhteistyön kehittämistä avainpartnereiden kanssa Pohjois- ja Baltian maissa.

Camilla Wikström-Grotell, joka aiemmin on toiminut sekä osaston johtajana että Arcadan vararehtorina, ryhtyy innolla uuteen tehtävään.

- Strateginen kansainvälistyminen ja kumppanuudet Pohjoismaissa ja Baltiassa antavat Arcadalle hyvät mahdollisuudet kasvulle niin koulutus- kuin tutkimuspuolella. Tiiviimpi yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa luo laajemman ja syvemmän osaamispohjan, mikä tukee laadullista kehitystä, Wikström-Grotell toteaa.

- Meillä on laaja kansainvälinen verkosto ja useita yhteistyökumppaneita Pohjoismaissa. Camillan johdolla tulemme antamaan akateemisille kumppanuuksille uutta nostetta ja terävöittää pohjoismaista profiiliamme, kommentoi rehtori Mona Forsskåhl.

Camilla Wikström-Grotell valmistui fysioterapeutiksi 1981, hän suoritti lisensiaatin tutkinnon terveystieteistä 2003 ja valmistui Terveystieteiden tohtoriksi 2016. Hänellä on pitkä kokemus pohjoismaisesta yhteistyöstä. Hän on mm. osallistunut koulutusalan laadunarviointiin Pohjoismaissa ja toiminut tutkimusprojekteissa sekä Pohjoismaissa että Baltiassa.

Lehdistötiedote