Opiskelija kannettavan tietokoneen kanssa
Opiskelija kannettavan tietokoneen kanssa

Arcada tarjoaa 17.4. alkaen työttömille ja lomautetuille mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi kaikkiin avoimen ammattikorkeakoulun puitteissa järjestettäviin kursseihin. Päätöksellä korkeakoulu pyrkii lievittämään koronaepidemian sosiaalisia vaikutuksia.

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa sekä yksittäisiä kursseja että laajempia kurssikokonaisuuksia. Koko tarjonta on nyt avoin ja ilmainen kyseiselle kohderyhmälle vuoden 2020 loppuun saakka. Työttömille ja lomautetuille, jotka pyrkivät aloittamaan tutkinto-opinnot syksyllä 2021, Avoin ammattikorkeakoulupolku on myös ilmainen keväällä 2021.

– Nyt tarvitaan kaikkien yhteiskunnallista panosta! Me Arcadassa haluamme tarjota työttömille ja lomautetuille mahdollisuuden päivittää tai laajentaa osaamistaan ja siten parantaa heidän asemaansa työmarkkinoilla. Samalla tämä on myös mahdollisuus aloittaa uusi koulutus tai kokeilla uutta alaa. Avoimen ammattikorkeakoulupolun kautta ne, jotka haluavat suorittaa korkeakoulututkinnon Arcadassa, voivat aloittaa opintonsa mahdollisimman pian, rehtori Mona Forsskåhl sanoo.

Monet ovat nyt aivan uudessa tilanteessa, jossa voi olla hyvinkin vaikeaa orientoitua ja löytää omaan tilanteeseen sopivat kurssit. Arcadan ohjaajat tarjoavat ilmaista neuvontaa niille, jotka haluavat saada tukea tilanteensa kartoittamiseen ja löytää uusia reittejä eteenpäin. Ohjaajat ovat asiantuntijoita, jotka osaavat antaa välineitä omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Ota heihin yhteyttä joko WhatsApp:ssa (puh. 040-5934385) tai sähköpostitse vagledning@arcada.fi varataksesi henkilökohtainen aika.

Tutustu Avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaan (kurssitarjontaa päivetetään jatkuvasti).

Onko sinulla kysymyksiä kursseista? Ota yhteyttä:

Stig Blomqvist, Täydennyskoulutussuunnittelija
 stig.blomqvist@arcada.fi
 Puh. +358 294 282 501

Marika Blomster, Täydennyskoulutussuunnittelija
marika.blomster@arcada.fi
 Puh. +358 294 282 505

Koulutus