Aktia Pankki tukee Arcadaa ja Huomisen sankarit – Made by Arcada varainkeräyskampanjaa arvokkaalla 75 000 euron lahjoituksella. Lahjoituksella Aktia haluaa edistää kehitystä korkeakoulutuksen saralla Suomessa.

– Pidämme erittäin tärkeänä työelämän ja korkeakoulujen yhteistyötä. Finanssiala muuttuu ja kehittyy koko ajan, mikä vaatii aktiivista dialogia yhteiskunnan eri toimijoiden välillä. Yhteistyö korkeakoulujen kanssa vahvistaa elinikäistä oppimista, kertoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub.

– Arcadalla on pitkä ja erittäin antoisa yhteistyö Aktian kanssa, ja olemme todella iloisia heidän panostuksesta ja sitoutumisesta opiskelijoihimme, sanoo Linn Hongell, joka johtaa Arcadan liiketoiminnan ja analytiikan osastoa.

Aktia Pankki tarjoaa vuosittain lukuisia työharjoittelupaikkoja tuleville tradenomeille ja on haluttu työnantaja myös valmistuneiden keskuudessa opintojen jälkeen.
– Olemme erittäin tyytyväisiä, että monet Arcadan alumnit ovat luoneet uraa yhtiössä. Koemme, että tämä lahjoitus on luottamuksen osoitus sekä meidän opiskelijoille, että meidän koulutukselle, Hongell toteaa.

Varainkeräyskampanja Huomisen sankarit - Made by Arcada jatkuu joulukuulle 2018 asti. Kerätyt varat tukevat Arcadan määrätietoista työtä kestävän koulutuksen ja uraauurtavan tutkimuksen hyväksi.

Lisätietoja:

Juha Hammarén
Varatoimitusjohtaja, Aktia
+358 40 031 8588
juha.Hammaren@aktia.fi

Susanna Grönblom
Fundraising Manager
+358 207 699 514
susanna.gronblom@arcada.fi

Arcada on Helsingissä sijaitseva moderni korkeakoulu, joka tarjoaa korkeatasoista opetusta ja jatkokoulutusta ruotsiksi ja englanniksi 2 700 opiskelijallemme. Uskomme läheiseen yhteistyöhön työelämän kanssa, teemme yhteistyötä noin yhdeksänkymmenen korkeakoulun ja yliopiston kanssa ympäri maailman sekä harjoitamme yhteiskunnallisesti merkittävää ja hyödyllistä tutkimustoimintaa. Siksi Arcadassa suoritettu liiketalouden, matkailun, media-alan, tekniikan, urheilun tai sosiaali- ja terveysalan tutkinto on haluttu ja sillä on merkitystä työnantajille.

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysratkaisuja. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.

 

Lehdistötiedote